0
kr 1 500,00 inkl. mva
Karuna Ki Reiki 1.-3.Grad!
Artikkel nr.: kurs
Produktets tilstand: ny
Du får tilsendt manual på epost.  Disse må du lese og lære deg. Du vil motta innvielser fra Cathrine og Dag. Cathrine-Devida og Dag-Halvard Kristiansen er begge Reiki Grand Master og Reiki Master Lærere. Vi holder kurs i USUI, Tibetansk og Karuna Reiki ved jevne mellomrom. Vi er begge Karuna Ki Master, med rett til å gi deg denne innvielsen. Du får sertifikat i ditt navn, med rett til å gi dette videre til andre. Vi vil sende deg en epost etter at du har bestilt kurset, og gi deg videre instrukser der. Du får sertifikat og rett til å gi dette videre til andre. Du får tilgang til vår lukkede facebookgruppe.

Det finnes 2 former for Karuna, dels Karuna som William Lee Rand eier varemerket til, og Karuna Ki. Det er egentlig stort sett det samme, og de benytter seg av de samme symbolene.

Før du leser videre.

Forutsetning: Du må ha minst andre grad av Usui Reiki eller Kundalini Reiki. (Hvis du "bare" har andre grad i Usui, får du tre innvielser i Karuna Ki. Er du en Reiki Master / Lærer i Usui, er bare en innvielse er nødvendig.)

I alle innvielser overbringes meget sterk energi. Du må ha en mental og fysisk kapasitet for dette. Det er en forutsetning.

Ordet "Karuna" kommer fra sanskrit og er også brukt i hinduisme, buddhisme og Zen. Hvis du oversetter det, betyr det en handling som reduserer andres lidelser, og kan også bli kalt "medfølende handling". Når enkeltpersoner opplever opplysning, rapporterer de at alle vesener er ett. Derfor er det bare naturlig å bringe medfølende handling eller Karuna til alle, uten forskjell fordi vi alle er ett. Alle drar nytte av at vi støtter dem i deres helbredelsesprosess. På grunnlag av den enhet vi alle er kan man forstå at Karuna ikke bare elsker det vi selv haroppnådd, men også det andre oppnår.

På samme måte som du helbreder sårene dine, vil du at andre sine sår blir helbredet. I buddhistisk litteratur står det også at Karuna må ledsages av Parjna, eller visdom til å handle riktig. Karuna er motivasjonen for alle opplyste vesener, som arbeider for å gjøre en slutt på lidelsene i verden. Fortløpende sendes en ubegrenset mengde healingenergi ut, og veiledning blir gitt oss, men ikke alle er mottakelig.

Når du utvikler Karuna i deg selv, vil du bidra til at du selv og andre blir enda mer mottakelig for Karuna, som er sendt av alle opplyste vesener. På denne måten er din helbredelse akselerert. Karuna Reiki ki åpner opp slik at du kan jobbe tettere med alle opplyste vesener. Dette inkluderer de opplyste som er fysisk til stede, så vel som de som er i den subtile kroppen. Dette systemet gir deg i tillegg 13 symboler og en skannings teknikk. Når du er ferdig kan du innvie andre i dette fantastiske systemet.

kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Vakkert sett i Angel Aura Rosenkvarts
kr 499,00 kr 699,00
Vakkert sett i Angel Aura Rosenkvarts
Dette erethåndlagetsett i angelaurarosenkvarts,somerveldigvakkert og elegant.Settetbeståravanhengogkjede,armbåndogøredobber.Deterlagetikirurgiskstål. Healing, komfort, harmoni og vennskap. Rosenkvarts tiltrekker vanvittig mye positivt. Den fremmer jevn energiflyt, emosjonell ekspressivitet, vennlighet,...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856