0
kr 2 500,00
kr 2 000,00 inkl. mva
Reiki 5-18. Grand Master Innvielser
Artikkel nr.: Advanced
Produktets tilstand: ny
Det er 13 Grand MasterDegree manualer,innvielser i Reiki. 

Reiki-nivå 5 til 18 er ikke en del av det tradisjonelle Usui Reiki-systemet, eller undervisningen av Reiki-grunnlegger, Mikao Usui, men disse fantastiske tilnærmingene har svært dype og kraftige energier. Disse Reiki Grand Master Gradene refereres til som hemmelige grader, og eller høyere master grader. Energiene er helt fantastiske å jobbe med og veldig lett å bruke.


Disse kraftige tilnærmelsene inkluderer symboler som er "kanaliserte" av våre åndelige makter for å forbedre menneskeheten. Det er en forutsetning at du er Reiki Master og/eller Advanced Master Level IV for å kunne motta Reiki Grand Master sine innvielser.


Reiki Grand Master Nivå 5.
Den store harmonien. Denne "kanji" helbreder forholdet til universet, og du kan se det som en venn, slik at du kan få alt du ønsker fra det.

Reiki nivånivå 6. Den store separasjonen. Denne "kanji" gjør at du kan sile fra alt som ikke er bra for deg, inkludert folk, besitter enheter etc.

Reiki nivå 7. Den store harmonien. Denne "kanji" helbreder forholdet til universet, og du kan se det som en venn, slik at du kan få alt du ønsker fra det

Reiki nivå 8. Den store freden. Denne "kanji" gir fullstendig indre fred gjennom tillit til Gud.

Reiki nivå 9.Den store lykken. Denne "kanji" bringer lykke gjennom egen kjærlighet og det å elske andre betingelsesløst. 
 
Reiki nivå 10.Det store håp. Denne "kanji" gjenoppretter håp gjennom å forstå den guddommelige planen.
 
Reiki nivå 11. Den store styrken. Denne "kanji" gir stor kraft til å overvinne vanskelige hindringer.

Reiki nivå 12. Den store kjærligheten. Denne "kanji" overvinner frykt gjennom anerkjennelse av skaperens store kjærlighet, og åpner veier gjennom våre problemer.
 
Reiki nivå 13. Den store læreren. Denne "kanji" vekker vår indre åndelige lærer, som gir veiledning og visdom.

Reiki nivå 14. Det store øye. Denne "kanji" åpner for klarsynthet.

Reiki nivå 15. The Great Way. Denne kanji viser oss vår sanne sti.

Reiki nivå 16. Den store åpenbaring. Denne kanji gir forståelse for vår fremtidige sti og verdensendringer, og den sanne betydningen av det som er skrevet i Åpenbaringen.

Reiki nivå 17. Det store tempelet. Denne kanji forbinder oss fullt ut til den åndelige verden. 

Reiki nivå 18. Den store visdom. Denne kanji gir opplysning; en sann visjon om vår enhet, som fører til full forståelse av alle åndelige læresetninger.
 
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Witch Magic LightWork Program. Norsk manual.
kr 200,00 kr 500,00
Witch Magic LightWork Program. Norsk manual.
Witch Magic LightWork Program Dette systemet innvier deg med energiene til magi og universell kreativ kildeenergi. Symbolet hjelper deg raskt og enkelt til å koble deg til energien. Du får sertifikat, og kan innvie andre. Å ha papirer på alternative kurs kan bygge opp din egen praksis som healer og alternativ...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856