0

 

 
 Cathrine har høyere utdanning innen pedgogikk og pykologi. I tillegg er hun Reiki Mester lærer, Atlantian Reiki master, Rasheeba Mastere, Snow White Healing Mastere og Tibetan Reiki Mastere. Cathrine har også vært elev på Prinsesse Mærtha-Louise sin engleskole.

Jeg har vært Homeopat student ved Arcanumskolan i Sverige, og studerer nå ved International school of classic homeopathy. Min nettside for behandling finner du her:
www.circumpolar.com
 
Ønsker du å hjelp  til å se livet klarere,  kan du ringe 820 77307. Vi  tar inn energiene rundt deg som gjør at livet ikke er optimalt. Vi jobber også med å fjerne slik negativitet når vi er på ditt sjelsnivå. 
 
Vi har taushetsplink og følger NSF sitt healerforbund sine regler for etikk og personvern.

Jeg bærer selv krystaller og stener hver dag, og har sett den fantastiske healende egenskapen stener kan ha. Så begeistret har vi blitt av deres virkning at vi selv tilbyr healing med krystaller i vår praksis. I denne nettbutikken har vi funnet et utvalg av lekre smykker med healende virkning.  Da vi selv letet etter smykker for oss var det vanskelig å finne noe som var elegant, flott og samtidig hadde stenenes helberedende egenskaper.  Mange av smykkene så "veldig" alternative ut slik at mange mennesker ikke ville bære dem. I vår butikk har vi importert fra Asia, USA, Polen, Brazil og Afrika. Det er et stort arbeid å finne slike fine produkter men vi synes jobben er så spennende og givende for oss. Noen av smykkene har vi beholdt selv for de er så vakre med en fantastisk kraft. Nå har vi det meste av stener og krystaller og alt vi henter inn kommer i butikken. Det er rett og slett en hobby som gir oss så uendelig mye tilbake.  
 
Se ellers Cathrine sin side om krystaller og stener på www.krystallhealing.com
 
Bedriften har org.nummer 912622940. 
Kraftfullt kvinnesmykke
kr 329,00 kr 399,00
Kraftfullt kvinnesmykke
Et nydelig og håndlaget smykke i lilla agat, charoitt, rosa agat og Swarovski krystaller. Kirurgisk stål slik at man unngår kontaktallergi. Deler i ekte sølv for å forsterke steinenes egenskaper God for hjertet. Gir seighet, utholdenhet, evne til å tilpasse seg, styrker gavmildhet, løsner opp negative...
Detaljer
Tilbud
Pages
http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856