0
04.07.2016 - 0 kommentarer

Virker krystaller?

Posted by Cathrine-Devida

Virker krystaller?

Vi som er krystallhealere får ofte spørsmålet om de virkelig virker. Det er spørsmål som: "Kan en krystall virkelig helbrede meg?» Svaret er ja, men vi må jobbe med dem, og sette oss inn i hvordan de virker. Det kan være utfordrende å tro og fullt ut forstå ting som ikke alle mennesker er i stand til å se eller føle, som energien til krystaller. Denne tilsynelatende komplekse prosessen med hvordan krystaller arbeider, kan lett forklares i tre setninger:

· Alt som du fokuserer på eller setter din energi til, vil ekspandere

· Energi følger intensjoner og tanker.

· Krystaller forsterker intensjoner.

Våre sinn er vårt mest kraftfulle verktøy, til å styre oss den veien, vi ønsker at våre liv skal ta. Uansett hva du velger som verktøy for å øke din energi, så vil det fungere. Flyten av energi følger intensjonen av dine tanker. Så når du har en positiv tanke, vil energien følge og skape mer positive ting i livet ditt. Det samme gjelder for negative tanker og intensjoner. Det vil tiltrekke mer av det samme. Dette gjør intensjonen bak våre tanker og handlinger utrolig viktig.

Krystaller kan hjelpe oss til å forsterke de intensjonene vi har. Våre intensjoner og følelser er reflektert i den menneskelige aura, eller i vårt energifeltet. Vi blir påvirket av krystaller som vi putter innenfor vårt energifelt/aura. Når du programmerer din krystall, er det viktig å ha krystallklare intensjoner om hva du ønsker å oppnå. Det er faktisk en del mennesker som ikke vet hva de ønsker, og hva målene dems er. Ta en runde med deg selv, og spør hva dine ønsker for livet er. Ha klare intensjoner. Hold krystallen eller krystallsmykket i hånden, å be den om å jobbe for ditt høyeste potensiale. Lukk øynene å se at krystallen blir omgitt av et hvitt lys. Selv om du ikke klarer å se det hvite lyset, så vil det være der. Det er nok at du har en intensjon om det.

Når du har fått ditt krystallsmykke eller krystall, er det viktig å velge en krystall som resonerer med deg på nåværende tidspunkt. Dette kan være en som du er tiltrukket av på grunn av sitt utseende. Det kan være en som du tenker på, eller en som føles god for deg når du berører den. Du kan også gjøre slik jeg gjør, å velge en krystall som er basert på en sak du ønsker å jobbe på i livet ditt. Det kan også være på grunn av et behov du har. For eksempel at du ønsker kjærlighet inn i livet ditt, eller at du ønsker å få sterkere selvtillitt.

Når du har valgt steinen som du ønsker å jobbe med, holder du den i hånden din (e) og fokuserer på hva du ønsker å oppnå med den. Det kan være et mål som du prøver å oppnå, eller noe du har lyst til å overvinne, eller noe du ønsker å tiltrekke deg inn i livet ditt. Det er viktig å finne ut hva dine behov er, og hva dine mål er. Svært mange mennesker går rundt i livet, uten å ha en klar intensjon om hva de vil med livet sitt. De lever bare fra dag til dag uten mål og mening, og uten å ta styringen på livet sitt. Å bruke rystaller til dette formålet, er en fin måte å støtte opp under de forbedinger du ønsker å oppnå. Hold den krystallklare intensjonen fast i tankene dine, og føl det i hele hjertet ditt. Husk at jo mer energi du putter inn i den hensikt å forbedre livet ditt, jo mer effektiv vil krystaller være. Husk at det tar minst 2 uker før krystallen ressonerer med din kropp og dine energier.

Nå som du har valgt din krystall og har programmert den med dine intensjoner, kan du gå videre til å jobbe med krystallen på andre måter. Bær krystallen

med deg i lommen for å føle effekten hele dagen. Jeg foretrekker å bære et smykke med riktig krystall.

Selv de som ikke tror så mye på de helbredende egenskapene til krystaller og steiner, kan dra nytte av deres fantastiske energi. Jeg håper du sprer budskapet om krystallers fantastiske virkning til de du møter på din vei.

Namaste.

Leave a reply
Optional, for replies
No comments posted yet, check back soon.
Smykkesett i ekte sølv
kr 195,30 kr 279,00
Smykkesett i ekte sølv
Et nydelig nsett i ekte sølv bestående av Anheng, øredeobber og ring. Ringstørrelsen er 6 som er 52 og 8 som er 57. Gi beskjed når du sjekker ut hvilken ringstørrelse du skal ha. Anhenget er et anker som står for jording og håp. Ringen er med Swarovski krystaller. Øredobbene er vakre og massive med insripsjonen...
Detaljer
Tilbud
Pages
http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856