0
02/09/2016 - 0 kommentarer

Akvamarin.

Posted by Cathrine-DevidaDette er en akvamarin fra min private samling. Den er på 210 karat. Den ble funnet i Shigar Valley, i Skardudistriktet i Baltasitan. Dette ligger i det nordlige Pakistan. 
 Hvis du er spesielt følsom for tanker og vibrasjoner fra andre mennesker, vil akvamarin sammen med røykkvarts kunne hjelpe deg. Disse stenene vil sammen dempe sterke inntrykk og ta av brodden av dem. Røykkvartsen vil hjelpe å jorde deg i det fysiske. På denne måten kan du unngå å bli overmannet av uønskede syn og energier.
Helbredende egenskaper:
Akvamarin hjelper på absinenser og til å redusere ens avhengighet mot piller og narkotika. Den eliminerer væskeretensjon ved å styrke nyrene, lever, milt og skjoldbruskkjertel, og dermed er den rensende og avgiftende for kroppen. Man laget tidligere briller av akvamarin, og stenen er beroligende på øynene. Plassert på halsen båret i et kort halssmykke vil akvamarin lindre og sende gode vibrasjoner til nakke og halsproblemer. Den vil redusere hevelser og hovne kjertler når den er båret rundt halsen. Hvis du sliter med kroniske betennelser i mandlene kan du få hjelp av å bære et kjede med: akvamarin, turkis, sodalitt, kalsedon og blå topas. Akvamarin har også en gunstig effekt på skjoldbruskkjertelen.
Akvamarin er eiet av havets gudinne. Den har stor tilknytning til havet som element. Stenen har blitt båret av sjømenn og andre som ferdes på havet i lange tider. Sjøhekser renser akvamarinen i havsvann om natten i lyset av fullmånen. Akvamarin er sannerlig en flott, sterk og magisk sten. Hvis du vil øke dine psykiske krefter og vibrasjoner, bør du bære akvamarin. Båret rundt halsen reduserer den intelektet slik at du objektivt kan ta inn informasjon med alle dine sanser. Denne stenen er et must for alle som kommuniserer med engler og gjør readinger på mennesker, stener, hus og dyr.    
En mild og rensende eliksir kan lages ved å plassere en akvamarin i et glass friskt vann og la det stå i måneskinn, utendørs hvis mulig, i tre timer. Fjern stenen, drikke væsken. Den renser og gir økt bevissthet. 
Tekst: Cathrine Kristiansen 2012
,
Leave a reply
Optional, for replies
No comments posted yet, check back soon.
Angel Lightworker Program
kr 250,00 kr 700,00
Angel Lightworker Program
Et kraftfullt kurs der du lærer teknikker og blir innviet i englenes kraft. Mange føler at det er vanskelig å få kontakt med våre gudommelige makter, men i dette kurset lærer du det. Du blir Master i denne healingformen, får sertifikat og rett til å lære andre opp i den. Kanaliseringen av dette systemet...
Detaljer
Tilbud
Pages
http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856