0
kr 249,00 inkl. mva
Øredobber i ekte sølv og safir
Artikkel nr.: Safir
Produktets tilstand: ny
Vakre små øredobber i ekte sølv og safir. De sitter fint i ørene og er ikke tunge å bruke.

Safir har i århundrer, blitt sett på som et symbol på himmelen og vokter av uskyld. Stenen er en kjemper for sannhet, en formidler av god helse, og en bevarer av kyskhet. Safir får drømmer til å gå i oppfyllelse. Den gir glede, velstand, indre fred og skjønnhet. Stenen avverger sykdom, og fungerer som en beskyttelse mens du reiser.

I middelalderen trodde folk at safiren kunne undertrykke negative tanker. Stenen har en herdende effekt på den som bærer den. Du tåler mere smerter. I oldtidens Persia, ble safir brukt mot alle slags plager. Ivan den grusomme av Russland uttalte at safir styrket hjerte og muskler, og utrustet en person med mot. I deler av Orienten, var lørdag dagen for å kle seg i blått og til å bære blå safir. Fargen blå og Den blå steinen symboliserte visdom, og sjenerøs tankegang. Stenen er også forbundet med astrologi, og det å studere himmelen og stjernene. Under det 11. og 12. århundre hedret trollmenn safiren mer enn noen annen stein. Den gjorde dem i stand til å høre og forstå hva andre spå og trollmenn tenkte og planla. Safir hjalp dem i å gjennomføre astralreiser, og å forstå høyere vibrasjoner, og ga beskyttelse for de som tok disse reisene. Det samme gjelder for safirens energi i dag.

Safir beskytter mot trolldom og negative energier. Stenen sender det negative tilbake til avsenderen. Den varsler mot skjulte farer. Du kan bruke safir som er flott verktøy til å nå ditt høyeste potensiale. Stenen holder livet ditt sammen hvis du føler at det er på vei til å bli ødelagt. Safir er kraftig transformativ og jobber raskt og drastisk. Den vil hjelpe deg til å koble deg til universets hjerte. Da åpnes du for å få kontakt med engler og andre gudommelige vesener.

Stenen er fantastisk på kommunikasjon mellom mennesker og åndelige veiledere, eller engler. De aktiverer og manifesterer ens livs formål og fokus, og gir deg klarhet i karmiske avtaler. Det gir sjelen din vekst. Psykologisk, hjelper safir deg med å opprettholde ro, og er bra for ens mentale tilstand. Stenen roer nervene, og fremmer mental klarhet, og hjelper med fokus og konsentrasjon. Safir har også blitt brukt som middel for mentale og nervøse lidelser.

Å arbeide med safirer bidrar til å fremme en positiv holdning til livet, fremme selvtillit, motivasjon. Du hjelpes videre mot selvrealisering. Fysisk fremmer safirer generell helse. Stenen gir avkjøling til feber, beskytter mot psykiske lidelser og gjør synet skarpere. En eldgammel oppskrift for synet var å bruke pulver av safir og blande det med eddik. Den samme oppskriften ble brukt til å behandle og stoppe neseblod. Stenen er god for de som plages av revmatisme. Ved behandling av byller og eksterne sår ble safir malt og blandet med melk. Pastaen ble deretter brukt til de rammede områdene. Det sies at safir kurerer magesår.

Cathrine jan. 2013
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Sett i karneol og aprikosagat
kr 499,00 kr 799,00
Sett i karneol og aprikosagat
Vakkert håndlaget sett med anheng, armbånd og ring i karneol og aprikosagat. Håndlaget av Cathrine-Devida, krystallhealer og klarsynt. Jeg lager smykker med englenes veiledning. I kirurgisk stål slik at man unngår allergi. Karneol er en agat og en kraftig stein for sacralchakra/navlechakra. Stenen øker...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856