0
kr 249,00 inkl. mva
Øredobber i ekte sølv, perler, i blå topas og rosa turmalin
Artikkel nr.: Øredobber
Produktets tilstand: ny
Vakre og håndlagede øredobber i ekte sølv, med blå topas, Swarovski krystaller og ferskvannsperler. Hører til samme kolleksjon (Gudinnekolleksjonen) som armbåndet du også finner der.
Håndlaget armbånd for healing i blå topaz, rosa turmalin, tanzanitt og ametyst. Steinene er av ypperste smykkekvalitet. I låsen sitter detbet lite hjerte for kjærlighet.  I samme kolleksjon hører det til matchende øredobber, som man kan kjøpe utenom. 
 
Topas er god dersom du vil gjøre deg fri fra fra et avhengighetsforhold. Både menneskelig og dersom det dreier seg om avhengighet til alkohol, medisin, tobakk, eller stoff. Topas renser blod og sinn og gir oss mot til å stå alene, uten støtte av andre Topas har også ry for å lære oss å gi omsorg og kjærlighet til våre medmennesker. Den skal også gi god og dyp søvn, samt et optimistisk sinn. Topas avslører og beskytter mot uærlige mennesker. Hjelper på uteblitt menstruasjon. God for lever, fordøyelse, blodkar og kretsløp. Loyalitet og sannhet.
 
 
Rosa turmalin er for kjærligheten. Den åpner ditt hjerte for kjærligheten både for deg selv og andre. Den løser konflikter, fortvilelse og sorg, og den hjelper deg til å virkeliggjøre dine ønsker. Rosevturmalin går på Hjertechakraet. Den er fin å bruke ved alle former for stress og nervøsitet. Bruk den sammen med Kunzit for å fokusere lys, glede og kjærlighet ut i verden.
Bruk den sammen med Sugelit og Koboltkalcit for meditasjon
Bruk den sammen med Psilomelan for forståelse og tilgivelse.
 
 
Perler fremmer renhet, sannhet, lojalitet, sentrering og ro, personlig integritet, balanserer følelsene spesielt for vanntegn, fremmer kontakt med gudinnen og feminin energi, roer konflikter og traumer, og hjelper deg å bryte fri fra aggressive eller dominerende personer. Perler absorberer det man utsetter dem for, og man må være forsiktig med bruken dersom man er i et negativt humør eller lune, spesielt i perioder med mye emosjonelt kaos, da perlen vil holde på denne energien til den bæres igjen. Magisk bruk: kjærlighet og ekteskapelig lykke, fruktbarhet, penger, holder på god helse, beskyttelse, hell, månemagi, feminine energier, selvaksept, mot, fysisk styrke, . 
 
 
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Sett i katteøye og regnbuemånestein
kr 499,00 kr 699,00
Sett i katteøye og regnbuemånestein
Nydelig og kraftfullt gudinne sett i katteøye av krysoberyll og regnbuemånestein. Som healer og klarsynt hadde jeg behov for energiene, og laget det til meg selv. Jeg har laget noen få sett til. Katteøye kalles for lotto og pengesteinen. Månestein er veldig transformerende jobber med evnene. Katteøye...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856