0
kr 449,00 inkl. mva
Vakkert sett i lepidolitt
Artikkel nr.: Lepidolitt
Produktets tilstand: ny
Vakkert sett i lepidolitt, bestående av anheng og øredobber. Ekte sølv og kirurgisk stål. Du reagerer ikke på dette metallet.


En vakker stein med små turmalinkrystaller i seg. Dens høye innhold av litium er fantastisk bra for å balanserehumørsvingninger, manisk-depresjon, angst, selvkritikk ogavhengighet. 

Åpner deg for akasha arkivet om du ønsker å ha den kunnskapen. En god sjamanstein som også hjelper deg når du astralreiser. 

Steinen fremmer håp,
 mildhet, selv-kjærlighet, tålmodighet,selvtillit og tilgivelse. Ha gjerne lepidolite nær datamaskinen for å fjerne elektromagnetisk forurensning. Når du begynner å bruke lepidolitt må du være sikker på at du bare jobber for det høyeste gode. 

Ha den under hodeputa for gode drømmer og ubekymret søvn. Den gir god vekst til planter. I tider der du har mye tanker, bekymringer og stress skal du bruke lepidolitt kontinuerlig. Den roer deg ned og får deg til å se på situasjonen uten fryktens slør. Da vil du oppdage at ting ikke er så ille som det du først hadde trodd. Du kommer gjennom det på en god og rasjonell måte. 


Fysisk hjelper den for healing av immunsystemet, hud, negler og hår.  Den er god for fødende og hjelper i fødselen. 
Styrker intuisjonen og hjelper på hyperaktivitet. 
Balanserer DNA og ensymer i kroppen. Bruk den sammen med rosa turmalin/rubelitt for ekstra beroligende effekt når livet er ekstra vanskelig. Spesielt god på emosjonelle følelser. 

Lepidolitt er primært en stein for hjertechkraet, men den vibrerer også i kronchakra. 
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Sett i catseye, rosa agat og rosenkvarts.
kr 499,00 kr 799,00
Sett i catseye, rosa agat og rosenkvarts.
Denne hjerteformede ringen og armbåndet er nydelige sammen. Se bildene. Da jeg så smykkene ligge ved siden av hverandre, så visste jeg at de måtte selges sammen. Du kan kjøpe dem over for seg til prisen 799 kr. Armbåndet i roseagat og katteøyne av krysoberyll, er laget i kirurgisk stål og ekte sølv....
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856