0
kr 549,00 inkl. mva
Vakkert sett i ametyst og angel aura rosenkvarts
Artikkel nr.: Sett
Produktets tilstand: ny
Nydeligarmbånd,anheng ogøredobber iametyst og angel aurarosenkvarts.  Ikirurgiskstålslik at duunngårkontaktallergi.Håndlaget avCathrine-DevidaKristiansen, for healing ogspiritualitet. Envakkersommerfugl fortransformasjon ilåsen.Jegharkunnoen fåsettjegkanlage.Det erveldigvanskelig å fåtak i angel aurarosenkvarts.  
 Den vakre regnbuefargingen av disse steinene kommer av en spesiell behandlingsprosess hvor overflaten er bundet sammen med fordampet, fint pulverisert platina og sølv. Da får man denne vakre og regnbueskinnende overflaten, som blinker og stråler, med underliggende nyanser av rosa. Navnet Angel Aura kommer fra denne fargens likhet med bilder av gossamervinger av engler. Angel aura rosenkvarts gjør at du kan elske mer fullstendig. Du vil kunne gi og ta i et forhold, noe som skaper balanse. Steinen stråler av kjærlighetskraft og drar kjærligheten inn i ditt liv. Du bare må elske deg selv med denne steinen. I tillegg lindrer den smerte, forvandler energi i og rundt hjemmet ditt til kjærlighetsenergi, beroliger nerver, gir fysisk energi, hjelper en forelder til å få mer tålmodighet med barnet, helbreder hjertet, tillater flytende og enkel kommunikasjon, gir fred til bæreren og kontakt med gudommelige krefter. En spirituell stein som jobber på hjertet og kronchakra. Jeg kjenner den også i det 3 øye. Angel aura rosenkvarts åpner opp for dine evner. Sammen med catseye krysoberyll gir den overflod og fysisk energi til kroppen. 
Et nydelig sett i ametyst og rosenkvarts. Lås i sølv og kirurgisk stål. En glitrende evil eye sitter i låsen. Øredobbene er i kirurgisk stål, slik at du ikke skal reagere allergisk på dem.
Ametyst er en kraftfull og beskyttende stein. Den legger en boble av lys rundt kroppen din. Steinen vil beskytte deg mot psykisk angrep, og endre energien til kjærlighet. Steinen er vanvittig beskyttende. Den beskytter deg mot andre menneskers negativitet, ulykker og skader, stress og ulike typer stråling.  Steinen roer deg ned og er en stein som løfter deg opp fra mørket. Hvis du er under press, vil den skåne deg for belastningen og senskadene. Ametyst lindrer stress og balanserer dine humørsvingninger. Sliter du med angst og frykt, så er dette steinen for deg. Steinen lindrer sorg og smerter, og bør brukes i vanskelige tider. Du vil merke at den løser opp negativitet hvis den får jobbe over en periode.
Ametyst aktiverer åndelig bevissthet, åpner intuisjon og forbedrer synske evner. Den har sterke helbredende og rensende krefter. Den oppfordrer til nøkternhet, har en tankevekkende effekt på fråtseri av alkohol, narkotika eller annen stimulans. Den vakre lilla krystallen beroliger og stimulerer hjernen, og hjelper deg med å bli mer fokusert, få bedre hukommelse og bedre motivasjon. Den hjelper til med å tømme hodet for unødvendige tanker og rot. I tillegg styrker den immunforsvaret og helbreder ubalanser som ligger i kroppen. Hvis du sliter med søvnløshet kan ametyst være til stor hjelp.
Ametyst lager små magnetiske felt som er målbare. Siden kroppen din også har et magnetfelt, kan ametyst og kroppen din utveksle energi.  Ametyst er kvarts, noe som betyr at den er i stand til å øke størrelsen på ditt biomagnetiske felt med 100% i løpet av noen sekunder. Dette kan hjelpe deg med å etterfylle tapt energi, som oppstår av sykdom, depresjon, sorg eller fysisk skade. Steinen kan også øke energinivået ditt på grunn av dette.
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Sett i catseye, rosa agat og rosenkvarts.
kr 499,00 kr 799,00
Sett i catseye, rosa agat og rosenkvarts.
Denne hjerteformede ringen og armbåndet er nydelige sammen. Se bildene. Da jeg så smykkene ligge ved siden av hverandre, så visste jeg at de måtte selges sammen. Du kan kjøpe dem over for seg til prisen 799 kr. Armbåndet i roseagat og katteøyne av krysoberyll, er laget i kirurgisk stål og ekte sølv....
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856