0
kr 149,00 inkl. mva
Tromlet gul jaspis i smykkebur
Artikkel nr.: Gul jaspis er priset høyere enn en del andre jaspi
Produktets tilstand: ny
Demper stress, angst og uro. Beskytter dine egne energier mot andres innflytelse.

Gul Jaspis er god ved forstyrrelser i hormonsystemet. I motsetning til Cobrajaspis som hovedsakelig velges av menn, velges denne oftest av kvinner.

Den kan gi deg en fin beskyttelse til ditt solar plexus senter og er god å ha med, på steder hvor det er stress og mange mennesker, for den vil beskytte deg mot andres projeksjoner.

Du kan oppnå følelsen av å bli mer ”tykkhudet", det vil si, at du bedre kan "lukke deg".

Gul Jaspis er en stein som hjelper kvinner og den er da også virkningsfull i overgangsalderen, under graviditet og i forbindelse med seksualitet. Dersom du har problemer med din seksuelle lyst, kan du, hvis grunnen ikke ligger i ditt parforhold, søke støtte med Gul Jaspis. Og sammen med solstein vil den kunne få ditt lystsenter i balanse.

Hvis du står i en personlig krise, hvor alt liksom henger uten på, og du energimessig er drenert for fornuft og evnen til å resonere, kan du med fordel bruke den som sovesten. Da vil den arbeide med din underbevissthet, mens du sover - og noen ganger er det en bedre metode å anvende sine stein på. Den kan hjelpe deg dersom du er bilsyk og ved sjøsyke, fordi den regulerer din balanse og virker godt mot kvalme.
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Englesmykke i mørk ametyst
kr 249,00 kr 349,00
Englesmykke i mørk ametyst
Englesmykke i mørk ametyst. Jeg venter inn flere smykkesteiner og rydder plass. Engelen er på tilbud til 249 kr. Vanlig pris er 349 kr. Ekte sølv og kirurgisk stål. Ametyst er en kraftfull og beskyttende stein. Den legger en boble av lys rundt kroppen din. Steinen vil beskytte deg mot psykisk angrep,...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856