0
kr 450,00 inkl. mva
Tilbud. 2 kurs. Eteriske korder og DNA Reiki
Artikkel nr.: kurs
Produktets tilstand: ny
Du får både lærdom og diplom med navnet ditt på etter å ha fullført disse 2 små, men kraftfulle kursene 


Eteriske
korder er noe vi har til andre mennesker, så vel som dyr og gjenstander. De som er klarsynte kan ofte se disse kordene. Jeg ser dem som ledninger som går mellom mennesker. Når forbindelser er sunne ofg fine, sitter forbindelsen i hjertechakra. Altså gode forbindelser som går mellom mennesker. De negative forbindelsene/kordene sitter ofte fast i andre chakra. Ofte ser jeg disse i solar plexus og harachakra, men de kan sette seg i andre chakra også. De kan til og med feste seg i magen, korsryggen og til og med milten. Korder kommer i mange forskjellige former. En energivampyr vil trekke energi av deg, og på den måten gjøre deg sliten og trett. To personer som er svært avhengige av hverandre, vil ha korder eller snorer som har forskanset eller limt seg sammen.

 
Enten du tror på korder bokstavelig eller billedlig, er det en god idé å fjerne dem jevnlig, for å holde energien din rein og klar. Dette er en enkel måte å gjøre det på. Først vil negative korder fjernes. Altså de som er klare til å forløses. Så vil den starte helberedelsen av de kordene som sitter fast. Når korder fjernes, heales begge personene som den satt fast i. Hvis man sitter fast i gammel kjærlighetssorg er dette bra å bruke. Alt som bør brytes og som er negativt kan heales med denne metoden.
 

DNA Reiki

DNA Healing Reiki er et veldig enkelt system, som består av ett symbol, en DNA Helix. Den er ment Den er ment å bedre den fysiske helsen ved å heale noen feil i personens DNA. Enten åndelig eller fysisk. 

Tanken er at degenerative, kroniske sykdommer, som ernotorisk vanskelig å kurere ved hjelp av energi er forårsaket av en eller flere feil i personens blåkopi som er åndelig DNA. manifestert, og forverret i den fysiskekroppen. Dette kan skje ved ytre påvirkning gjennom maten vi spiser, eller luften vi puster inn i. Det kan også skje vedforurensning av energi systemet, gjennom et angrep på din energi. Man merker det gjennom en systematisk tapping av personens livsenergi (dynamis). Denne energien kan tvinge seg på deg gjennom psykisk vampyrisme.
Denne energien er ment å fungere spesielt godt for de medkroniske eller degenerative sykdommer, slik som: 
Kronisk utmattelsessyndrom, fibromyalgi, MS, og andre. Du kan også bruke denne energien til å jobbe med andre helserelaterte problemer og generell trivsel og helse. 
 
Når du har fått innvielsen, kan du se en DNA-spiral som erfylt opp med en gylden-hvit healing energi. Denne energien strømmer gjennom mottakerens kropp. Du kan også bruke DNA Reiki som du bruker tradisjonell Reiki. Da lar du DNA Reiki strømme gjennom håndflatene.

Dette er et spirituelt kurs. Det er viktig å gi mennesker råd om å gå til legen å bli utredet. Vi kan bistå en person som ønsker vår hjelp, men ikke på bekostning av skolemedisin. Vi kan heller ikke garantere at noen blir friske. 
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Englesmykke i jet og turmalin
kr 269,00 kr 349,00
Englesmykke i jet og turmalin
Håndlaget englesmykke med underdel i jet (Gagat) og hode av sort turmalin. Dette er en veldig kraftfull kombinasjon, og brukes av medium, klarsynte, engleterapeuter, hekser, wicca og paganer over hele verden. Jet har historisk vært brukt som en beskyttelses stein og den har svært kraftige beskyttelses...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856