0
kr 120,00 inkl. mva
Stort healinganheng i gul kalsitt
Artikkel nr.: 123
Produktets tilstand: ny

5-6 cm langt i sølv.

En nøkkelform er kalsittens mest forekommende form; det tredimensjonale paralellogrammet som kalles for rhomboid

 

En Rhomboid har seks paralelle plan (visualiser disse som topp, bunn, side, side, ende, ende) som alle er i kontakt med hverandre.

 

I spirituelle termer representerer en rhomboid kalsitt den indre kontakt og den ytre kontakt av realitetens paralelle plan.

 

 

 

Ved å betrakte en kalsitt, kan vi se at den spirituelle verden er ikke "der oppe" og separert fra vår fysiske eksistens, at fortid og framtid ikke er fjernet fra nåtiden.

 

Vi kan også oppdage at på de fysiske plan er det alltid alternative måter å være på og gjøre ting.

 

Kunnskapen om å koble sammen den spirituelle realiteten med den fysiske realiteten, hjelper oss til å ha en utvidet forståelse av de utfordinger vi møter, spesielt de utfordringer som vi mer eller mindre har gitt opp.

 

Mønsteret av tanker og handling som er så sømløse at vi ikke vet hvor den ene begynner og den andre slutter.

 

Dette kan for eksempel være en type menneske som kommer tilbake inn i livet ditt, uansett hvor fort du klarer å bli kvitt de som kom før han.

 

Det kan være v aner som du ikke klarer å bli kvitt, uansett hvilken metode du prøver.

 

Det kan være livsmønstre du ikke klarer å endre (f.eks. å være dømmende, bitter, sint etc) uansett hvor mye du misliker deg selv for å ha dem.

 

Situasjoner i fortiden som du ikke kan frigi deg fra.

 

Redsel for fremtiden som du ikke kan legge fra deg.

 

Den gjennomgående tråden som binder dette og andre utfordringer sammen er et problem som du ikke ser noen løsning på.

 

Som om du puster inn den samme brukte og fonyede luften og og undrer deg over at du ikke føler deg forfrisket og energisk.

 

I min fortid har jeg ofte funnet at jeg trekker inn i mitt liv mennesker som var ekstremt trengende og storforlangende.

 

Jeg fant ut at det beste å gjøre var å få dem ut av livet mitt. Jo mer jeg forsøkte å gjøre dette, jo fortere kom det tilsyne flere trengende mennesker i livet mitt.

 


Jeg begynte å arbeide med klar kalsitt,

 

Jeg stirret inn i den i 10-12 minutter hver dag, og så for meg topplinjene som åndesiden og bunnsiden som årsak og følte at min egen spirituelle og fysiske del ble mer og mer bundet til hverandre.

 

Jeg fordypet denne følelsen ved å sakte snu kalsitten mens jeg fortsatte å stirre på den. Når du gjør dette kan du noen ganger se regnbuer, enten inne i kroppen på krystallen eller hvor krystallens plan møtes. Dette gjorde meg oppmerksom på at når realitetens dimensjoner blir integrert med hverandre blir også livet mindre sort/hvitt og mer farget av min egen intuisjon.
 

 

Mens jeg var inne i denne meditasjonen prøvde jeg ikke å framtvinge noen svar, men var mottagelige for hva som helst som måtte komme.

 

Jeg fant ut at min dypeste innsikt kom etter omkring en uke etter at jeg begynte denne meditasjonen - og ikke mens jeg mediterte.

 

Først forsto jeg at det var min motstand som ga energi til hva jeg ikke ønsket; å få inn flere trengende mennesker inn i livet mitt.

 

Min neste innsikt forklarte at jeg ikke ønsket dem inn i livet mitt.

 

Jeg hadde i flere år stått imot mine egne ønsker om å be andre om hjelp, ikke fordi jeg egentlig trengte det, men det å være istand til å trenge og stole på noen som ville hjelpe meg.

 

Når jeg først hadde oppdaget dette fant jeg det mye lettere å ha medlidenhet og omsorg for andre.

 

Nøkkelen til en slik dyp undersøkelse av en selv er å bli åpen for hva som måtte komme til deg, til tross for at du i første omgang ikke kan forstå hensikten eller årsaken.

 

 

Honning Kalsitt eller Gylden Kalsitt

Denne kalsitten deler med grønn kalsitt evnen til å lette overganger i livet. Dens spesielle rolle er å integrere nye energier og tro inn i ens psykiske realitet; som det daglige liv, relasjoner til andre og i forretninger eller jobb.

Denne kalsitten har relasjoner og tilknytning til navlelchakraet og solar plexus arealet og hjelper til med å forsikre deg om, at den økte personlige kraften din, som du føler som en blokkering, blir frigjort til bruk på en positiv måte.

kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Sett i rubin i zoisitt
kr 399,00 kr 499,00
Sett i rubin i zoisitt
Kraftfullt sett med armbånd og anheng i rubin i zoisitt. Anhenget er i zoisitt, og det henger en ekte rubin i den. I kirurgisk stål. Håndlagetav Cathrine-Devida.
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856