0
kr 299,00 inkl. mva
Stilig og kraftfullt anheng i forstenet tre
Artikkel nr.: stein
Produktets tilstand: ny

Vakkert anheng i forsteinet tre. Steinen er 38x26 mm lang. I tillegg kommer sølvet. Ingen stein er lik.

 Forsteinet tre består av gamle trær som for millioner av år siden ble dekket med mineralrikt vann. Vannet løste sakte opp treet, og kom til å erstatte det med de forskjellige mineralene som var tilgjengelig i vannet.

 Forsteinet tre er en stein som er god for jording og stabilisere ens følelser . Den er spesielt nyttig i å berolige overlevelsesbasert frykt, siden den  hjelper en i å få tilgang til praktiske svar, og deretter tilby en følelse av trygghet og sikkerhet . Dette er en  suksess stein, og en fantastisk stein for beskyttelse .

 Hvis du er en stresset person bør du forsøke denne steinen. Under en krise , vil et stykke forsteinet tre gi styrke og støtte, og innsikt i årsak og virkning. Leksjonene vil bli husket. Det hjelper deg til å unngå å repetere feil. Steinen vil hjelpe deg til å glemme smålige bekymringer, slik at ingen tanke eller handling er ubrukelig. Forsteinet tre er en utmerket "perle" for ledere, til å oppnå større suksess.


Forsteinet tre i healing

Forsteinet tre stabiliserer generell helse og kroppens forsvar . Den genererer en rolig energi, og oppfordrer til tilfredshet. Fysisk er den gunstig for skjelettet, ryggsmerter, hud og hår . Forsteinet tre brukes også for å finne svar fra tidligere liv, på grunn av dens iboende kobling med fortiden .

Healere har brukt forsteinet tre på muskelsvinn, og til å bistå i å lindre symptomer på lammelser. Steinen kan bidra til å justere ens rygg, og å gi mer kontroll over kroppsfunksjoner. Bruk denne steinen til å styrke din åndelige og fysiske ryggrad .

En Elixir vil gi glans til ditt  hår. 


Magiske egenskaper

  Å være  fossil, er styrt av Akasha. Den er brukt for å forlenge ens levetid, eller for å øke vår glede. Den øker god utvikling innenfor våre liv. Steinen er nyttig i ritualer for å huske tidligere liv. ( inkarnasjoner)

kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
3 kraftulle heksekurs
kr 1 000,00 kr 2 100,00
3 kraftulle heksekurs
Kurs i Magic Reiki, Elemental Reiki og Heart of the witch empowerment Reiki. Hvis det bor en heks i deg, eller wicca kan dette være et bra kurstilbud for deg. Det samme hvis du ønsker å lære å praktisere magi. Vi kjører et tilbud nå, der du får kursene med 3 individuelle sertifikater utdelt av oss i...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856