0
kr 200,00 inkl. mva
Spådom. 5 kort med Lenormand kortene
Artikkel nr.: Spådom
Produktets tilstand: ny
Har du hørt om Lenormand kortene? Jeg har lagt disse spådomskortene i flere år, og de er veldig treffsikre. Jeg har også lært andre om kortene og bruker kortene i min klarsynte veiledning. Du kan stille konkrete spørsmål til meg som jeg kan se på, eller be om en generell lesing. Readingen sendes på epost. 
I denne readingen legger jeg 5 kort. 

Lenormand-kortene anses å være oppfunnet av en fransk spåkvinne ved navn Marie Anne Adelaide Lenormand. Hun bodde i Frankrike på slutten av 1800-tallet og tidlig på 1900-tallet. Hun oppfant sine egne kort, som hun med hell brukte til å forutsi fremtiden for folk som Napoleon sin Josefine. Hun publiserte sine egne bøker, og hun ble fengslet flere ganger på grunn av meningene sine. Marie sies å ha fortalt Josefine at Napoleon ville skille seg fra henne, lenge før dette skjedde, og Napoleon var så sint at han satte henne i fengsel. Hun skrev mange bøker, som hovedsakelig handlet om hemmeligheter som blant annet Josefine hadde, og som ingen andre visste om. Spåkvinnen var veldig nær keiserinnen. Kortene hun utviklet ble utgitt etter hennes død og er veldig populære i Tyskland.

Jeg sender deg en epost når du har bestillt en reading.

Mvh Cathrine-Devida
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Sett i katteøye og regnbuemånestein
kr 499,00 kr 699,00
Sett i katteøye og regnbuemånestein
Nydelig og kraftfullt gudinne sett i katteøye av krysoberyll og regnbuemånestein. Som healer og klarsynt hadde jeg behov for energiene, og laget det til meg selv. Jeg har laget noen få sett til. Katteøye kalles for lotto og pengesteinen. Månestein er veldig transformerende jobber med evnene. Katteøye...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856