0
kr 369,00 inkl. mva
Smykke i karneol og håndskåret løv
Artikkel nr.: KAR1007
Produktets tilstand: ny
Smykke i karneol og håndskårne blader. Swarovskikrystaller pynter opp mellom bladene, og gir smykket litt glans.

Karneol er en agat og en kraftig sten for sacralchakra/navlechakra. Stenen øker din fysiske energi, gir mot og øker din personlige autoritet. Din kreativitet og  skapertrang får også en boost. Den vakre røde agaten roer sinne og temperament, og får deg til å se det hele og fulle bildet.  Mentalt, fokuserer karneol på dine analytiske evner slik at du ikke ser skogen for bare trær. Du evner å være rasjonell. Med karneol får du hjelp i meditasjon og til å holde ut meditasjonen til du får svar. Stenen må aldri renses sies det, men jeg ville gitt den en liten rens og ladning av og til. Negativitet har vanskeligheter med å feste seg i karneolens energi. Du vil kjenne at karneol kan være en nyttig sten når du trenger å ta beslutninger. Du holdes fokusert og i nåtid. Det er jo her og nå du kan gjøre endringer. Ikke ved å sitte fast i fortid eller dvele ved fremtid.

 For magesmerter i nedre del av magen/underliv er denne stenen bra å bruke. Er du gravid med smerter når barnet vokser, vil denne stenen være til stor hjelp. Plasser den på skambenet i 20 minutter daglig. Du vil merke effekten.  Karneol bidrar til dannelsen av nye blodceller, og de med blødninger av forskjellig slag  vil reagere positivt på behandling med denne steinen.Fysisk har karneol blitt brukt til å heale sår som ikke vil gro, revmatisme, nyrestein og andre nyreproblemer. Det sies at denne steinen vil hjelpe til med å rense blodet, og dermed gi mer deg mer fysisk energi. Sliter du med candida, glutenintoleranse eller cølliaki er karneol er flott sten til å roe fordøyelsen, og gi energi til en prøvet kropp. Legg den på spente muskler mellom skulderbladene og i skuldrene og nakken. Bruk den sammen med månesten for økt fruktbarhet.
Buk den også sammen med Lapis lazuli for å materialisere den fantastiske gudommelige energien din. Du kan også legge karneol i vann og drikke den som eleksir. 

Tekst Cathrine-Devida Kristiansen 2013
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Englesmykke i jet og turmalin
kr 269,00 kr 349,00
Englesmykke i jet og turmalin
Håndlaget englesmykke med underdel i jet (Gagat) og hode av sort turmalin. Dette er en veldig kraftfull kombinasjon, og brukes av medium, klarsynte, engleterapeuter, hekser, wicca og paganer over hele verden. Jet har historisk vært brukt som en beskyttelses stein og den har svært kraftige beskyttelses...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856