0
kr 700,00 inkl. mva
Shamanistisk innvielse. Med serifikat
Artikkel nr.: kurs
Produktets tilstand: ny
Sjamanistisk Innvielse er et fantastisk introduksjonskurs til sjamanisme. Det introduserer deg til de grunnleggende prinsipper, ritualer og filosofier og gir 16 innvielser som kobler deg med spesifikke energier som kan hjelpe deg langs sjamanistiske reisen.

Sjamaner er åndelige mennesker med evnen til å helbrede, arbeide med energier og "se" visjoner. Sjamanisme er en gammel spirituell tradisjon brukt verden over til helbredelse, problemløsing og for å opprettholde balansen mellom menneskene og naturen. Hos all urbefolkning kan man finne en form av sjamanisme, også i Norden hos oss. Sjamanismens grunnleggende trekk finnes verden over, og vi har alle evnene til å praktisere sjamanisme. Opprinnelig stammer ordet sjaman fra Evenki folket i Sibir, og det betyr "den som vet".

Før moderne religioner kom på banen var kraften basert på en direkte og ekstatisk kommunikasjon med de naturlige energiene. Vi hadde en dyp kontakt med naturen.  Livet selv var ofte brutalt og alt var basert på den kommunikasjonen vi hadde med naturen, solen og himmelen. Det var ingen følelse av separasjon mellom ånd og materie, og ingen hadde herredømme over det vi skulle tro på. Det var heller ingen menneskelig overlegenhet og Gud som hadde rett til å utøve kontroll over naturen. Menneskeheten var en del av naturen, fullt klar over den subtile økologiske balansen planeten Jorden.

Den gamle sjamanen, gjennom deres mestring av bevissthet, kom til dype innsikt om virkelighetens natur som vestlig vitenskap først nå begynner å innse. Selv små forskjeller i det aktuelle språket som brukes i ulike kulturer, den grunnleggende innsikt i alle sjamanistiske kulturer, viser at alt er energi. Alt sett og usett består av den samme grunnleggende livskraft, hva vi ofte forbinder med Gud, eller hva vi kaller det høyeste vesen. Disse sjamanene visste at hver tanke, hver følelse har kraft. Denne kraften skaper forbløffende resultater. Vi må være forsiktige med hva vi sender ut. Det kan gå i oppfyllelse. Deres bevissthet om dette faktum, gjør at sjamanene lever sine liv i harmoni med Moder Jord. De innser at hele skapelsen er dannet av en gjensidig avhengighet og helhet.

Spørsmålet er hvordan vi kommer tilbake til denne naturlige måten å leve på. Det kan kun skje gjennom et indre arbeid på sjelsnåvå.

I denne workshopen vil du kunnskap og innvielser i disse
temaene. 16 i alt.


1. Den sjamanistiske mal

2. Lyskroppen. Innvielsen vekker lyskroppen din, chakraene og kundalinikraften.

3. Spirituell kontakt. shakti

4. Space clearing shakti. Å lage rom. Rense.

5. Mind expansion shakti. For å kunne operere i forskjellige dimensjoner, sjamanen å være i stand til å utvide sine tanker, det vil si å endre frekvensene av hjernen.

6. Innvielse i de 3 verdener

7. Den universelle sjaman: Denne innvielsen gir en forbindelse til eldgammel sjamanistisk visdom, gjennom å re-aktivere våre sovende genetiske minner, fra vår sjamanistiske fortid. Siden vi er alle ett, er dette innvielsen som tillater oss å få tilgang til sjamanistisk visdom og praksis. 

8. Directions attunement: Denne innvielsen gir oss en forbindelse til energiene i Retningene: Øst, Sør, Vest, Nord, Senter, over og under.

9. Elementkrefter. Denne innvielsen knytter oss spesielt til de elementære kreftene som ild, vann, jord, luft og ånd.

10:  Mother Earth / Father Sky. Denne innvielsen knytter oss til de kraftige og healende energiene til Moder Jord og Far himmel. Dette er de store maskuline og feminine energiene i universet.
 
 
11. Sol og måne innvielse: Denne innvielsen skaper en resonans i våre energikropper, med frekvensene av solenergi og måne lys. Dette er energier som kan brukes til healing eller rituelle arbeid.

12. Det sjamanistiske Lys. Denne innvielsen kobler utøveren til den primære helbredende energien som dette kurset handler om. Det Sjamanistiske lys er en kraftig healing frekvens som er en balansert blanding av de elementære energier. Bortsett fra energi, bringer den også en forbindelse til sjamanistiske healere i ikke-fysiske dimensjoner, som vil hjelpe deg i ditt healing arbeid.

 
13. Lyskilden- Lys, Store Ånd. Denne innvielsen gir tilgang til det uendelige og evige lyset til Den Store Ånd. Dette er det  opprinnelige Lyset, som sprang ut fra det mørke tomrommet. Denne energien har en allsidig healing funksjon og er også viktig for åndelig vekst, f.eks når du skal meditere Lyset.

14. Joyful living attunement. Denne innvielsen er i hovedsak rettet mot hjertechakra. Den øker hjertesenterets evne til å fungere i betingelsesløs kjærlighet, glede og mot.

15. Kraftdyr innvielse: Denne innvielsen forbedrer din evne til å få kontakt med kraft dyr. I løpet av denne innvielsen, kan du også gjenopprette din evne til å kommunisere med dyr og bli klar over dyr og kraftdyr sin tilstedeværelse i livet ditt.

16: Energikontrollerende innvielse. Denne innvielsen tillater større kontroll av energi når den har en hensikt. Funksjonene til denne innvielsen vil fungere med de fleste andre former for energiarbeid også. Det aktiveres ved hjelp av søkeord og intensjoner

 Du vil lære det grunnleggende, og derfra er det opp til deg å lære og utforske. : )


kommentarer Skriv omtale
Ksrin
01/07/2018
Hvor har dere kurs ??
Englesmykke i Golden Obsidian
kr 269,00 kr 349,00
Englesmykke i Golden Obsidian
Kraftfullt englesmykke i ekte golden obsidian. Golden obsidian tar deg inn i fremtiden og helbereder fortiden, ved å gå inn til kjernen av problemet. Den viser deg hva som er nødvendig for helbredelse, og hvilke andre krystaller du kan bruke. Golden Obsidian aktiverer tredje øye chakraet og justerer...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856