0
kr 349,00 inkl. mva
Sett i turkis
Artikkel nr.: Sett med ring og healingstein. Anhenget får du gr
Produktets tilstand: ny
Ring og stor healingstein i ekte turkis. Ringen er i sølv og i størrelse 6,5 som tilsvarer 53,1 mm.  Anhenget er i ekte sølv, men jeg oppdaget at steinen ikke er ekte turkis. Derfor får du dette sølvsmykket med på kjøpet. Gratis! Jeg tror at det er i farget howlit, og den har dermed howlit sine egenskaper.

Stenen er en mesterhealer. Gir klarhet i kommunikasjon, ansporer til samhørighet med andre, fører til større selvbevissthet og ”sanne ansikter”.Beskyttelse mot negativitet og ulykker, styrke vev og lever, øke næringsopptak, gi samhørighet, kjærlighet og indre styrke. Øker selvebevisthet, Beskyttelse, Mot, Penger, Venskap, Healing, Hell.Gir beroligende stråling. Beskytter og gir tilbake god mental holdning.

Vennskapsstein.

Balanserende og helbredende, gir styrke og vitalitet.
Beskyttelse mot negativitet og ulykker, styrke vev og lever. Øker næringsopptak, gir samhørighet, kjærlighet og indre styrke. Turkis gir beskyttelse når den blir gitt av kjærlighet. Har en beroligende innvirkning på den fysiske kroppen, styrker og fornyer dens energi. Når man bærer Turkis om halsen beskytter den og styrker immunforsvaret. Virker på energisenter 5 og 6, som er halschakraet og det tredje øye chakraet.

 

kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Englesmykke i mørk ametyst
kr 249,00 kr 349,00
Englesmykke i mørk ametyst
Englesmykke i mørk ametyst. Jeg venter inn flere smykkesteiner og rydder plass. Engelen er på tilbud til 249 kr. Vanlig pris er 349 kr. Ekte sølv og kirurgisk stål. Ametyst er en kraftfull og beskyttende stein. Den legger en boble av lys rundt kroppen din. Steinen vil beskytte deg mot psykisk angrep,...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856