0
kr 799,00
kr 499,00 inkl. mva
Sett i karneol og aprikosagat
Artikkel nr.: Kraftfullt englesett
Produktets tilstand: ny
Vakkert håndlaget sett med anheng, armbånd og ring  i karneol og aprikosagat. Håndlaget av Cathrine-Devida, krystallhealer og klarsynt. Jeg lager smykker med englenes veiledning. I kirurgisk stål slik at man unngår allergi. 

Karneol er en agat og en kraftig stein for sacralchakra/navlechakra. Stenen øker din fysiske energi, gir mot og øker din personlige autoritet. Din kreativitet og skapertrang får også en boost. Den vakre røde agaten roer sinne og temperament, og får deg til å se det hele og fulle bildet. Mentalt, fokuserer karneol på dine analytiske evner slik at du ikke ser skogen for bare trær. Du evner å være rasjonell. Med karneol får du hjelp i meditasjon og til å holde ut meditasjonen til du får svar. Stenen må aldri renses sies det, Negativitet har vanskeligheter med å feste seg til karneolenergi. Du vil kjenne at den er nyttig når du trenger å ta beslutninger. Du holdes fokusert og i nåtid. Det er jo da du kan gjøre endringer.
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Anheng med kors i gul kalsedon
kr 269,00 kr 369,00
Anheng med kors i gul kalsedon
Mektig og håndlaget anheng i gul kalsedon. Kirurgisk stål og ekte sølv. Et vakkert kors av stål pryder anhenget foran, og i enden av den sitter en ekte Swarovskikrystall. Håndlaget av Cathrine-Devida. Har kun en stykk. Kalsedon er en nærende stein som fremmer brorskap og "godwill" og vil styrke stabiliteten...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856