0
kr 700,00 inkl. mva
Sekhem Seichim. For Reiki Mastere
Artikkel nr.: Innvielse
Produktets tilstand: ny
Seichim er en kraftig og vakker helbredende energi og kanaliseres på samme måte som reiki eller mange andre helbredende healingformer. Den kan brukes alene eller du kan kombinere den med andre komplementære terapier. Du blir Master i denne healingformen, får sertifikat og rett til å lære andre opp i den. 

Seichim er ukomplisert og krever ingen tro. Når du er innviet til seichim, kan du bruke den til å gi healing til andre eller deg selv.

Det er fire hovedsymboler som skal brukes i Seichim; Disse brukes som et fokus for å få tilgang til spesifikke aspekter ved Seichim healing. Seichim skal brukes intuitivt. Det er ingen lover og regler her. Seichimene fører deg til det  symbolet du skal bruke. En innvielse til Seichim er en livsendring og en dyp opplevelse som øker din selvtillit. Du kan kanskje finne ut at du begynner å uttrykke dine følelser mer enn du gjorde før du finn innvielsen. Mange rapporterer at de føler seg veldig sikre på seg selv og deres ønsker. Seichim fjerner grenser og gir oss mulighet til å øker dine evner. Den helbreder usikkerhet og fører til selvaksept for oss selv og de som er rundt oss.

 Seichim skal bare gis til de som er innviet i Usui-master nivå. Som et resultat bør du allerede være kjent med innvielser of fjernhealing,  og konsepter for energiarbeid og helbredelse.
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Witch Magic LightWork Program. Norsk manual.
kr 200,00 kr 500,00
Witch Magic LightWork Program. Norsk manual.
Witch Magic LightWork Program Dette systemet innvier deg med energiene til magi og universell kreativ kildeenergi. Symbolet hjelper deg raskt og enkelt til å koble deg til energien. Du får sertifikat, og kan innvie andre. Å ha papirer på alternative kurs kan bygge opp din egen praksis som healer og alternativ...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856