0
kr 199,00 inkl. mva
Søtt hjerte i gul kalsitt
Artikkel nr.: sten
Produktets tilstand: ny
Flott hjerte i ekte sølv med gul kalsitt. Fungerer bra på frykt, manglende energi og kreativitet.

Kalsitt generelt vil forsterke og øke din energi, beskytte, rense, jorde og sentrere deg. Dette gir deg balanse og indre fred. Dens spesielle rolle er å integrere nye energier og tro inn i ens psykiske realitet; som det daglige liv, relasjoner til andre og i forretninger eller jobb.
 
Gul Kalsitt vil stimulere intellektet, hjelpe deg i å organisere dine intellektuelle tanker og informasjon, samt heale og øke ditt energinivå. Din personlige makt og følelse av selvtillit øker som bare det. Du vil merke det snarlig etter at du har begynt å bære og jobbe med stenen. Honning Kalsitt/gul kalsitt er en stein som vil forsterke din energi så til de grader. Gul kalsitt hjelper deg også i utfordringer knyttet til endring i generelt. Mange har stor motstand mot endringer i livet og opplever frykt ved forandringer. De opplever det som lite forutsigbart. Stenen gir ro ved disse endringene slik at du kan utvikle deg. Den forbedrer dine synske evner, astral projeksjon og høyere bevissthet.

Orange kalsitt
vil bidra til å balansere følelser, fjerne frykt, overvinne depresjon samt oppløse problemer som står i veien for å oppnå ditt høyeste potensial. Det er spesielt nyttig i å fjerne fobier, fordi det vil bidra til å gjenopprette mental og emosjonell balanse.

TekstCathrine-Devida Kristiansen 2012

 

 
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Smykkesett i ekte sølv
kr 195,30 kr 279,00
Smykkesett i ekte sølv
Et nydelig nsett i ekte sølv bestående av Anheng, øredeobber og ring. Ringstørrelsen er 6 som er 52 og 8 som er 57. Gi beskjed når du sjekker ut hvilken ringstørrelse du skal ha. Anhenget er et anker som står for jording og håp. Ringen er med Swarovski krystaller. Øredobbene er vakre og massive med insripsjonen...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856