0
kr 299,00 inkl. mva
Ring. Kors i herkimer diamant
Artikkel nr.: sterling silver
Produktets tilstand: ny
En vakker ring, med et vakkert kors i ekte sølv, med ekte herkimer diamant. Størrelse 6,5 som tilsvarer 53,1 mm.

Herkimer er god til å rense og løse opp emosjonelle blokkeringer. Den inneholder kraft, dynamikk, energi og lys.Den aktiverer og forsterker healingsprosesser. Herkimer kan brukes alene men er i like høy grad en "forsterker" av andre stener.
Herkimer-diamanten er den gladeste av alle stener og også den hurtigst virkende.

Herkimer er en dyr og skjelden stein, som kun utvinnes et sted i verden, i Herkimer County i staten New York. Herkimer gruven ligger nær New York, og steinen har den samme dynamikk og energi som byen.

 Herkimer diamant er en av de beste stener til å rense og løse emosjonelle blokkeringen og den befrir deg for opphopninger av "gift" i kroppen. Det er som å våkne til en ny verden. Du blir fylt av energi, glede og effektivitet.
Den renser og løser opp enhver blokkering, fysisk såvel som psykisk slik at du igjen blir i stand til å møte livet på en bedre måte. Herkimer er særdeles velegnet til programmeringer, fordi den arbeider så intenst med den energi, den får innkodet. Dens absorberende og lagrende evne forekommer også hos malakit, og de to steinene arbeider også fint sammen. Malakitten vil trekke problemerne frem i lyset, og Herkimer vil oppløse og smelte dem med sitt lys og sin varme.

 Trenger du energi er denne stein helt perfekt. Du bør imidlertid ikke jobbe med den mere enn fire til fem dager i strekk på grunn av av du kan få for mye energi.
Vær oppmerksom på at du bør være godt jordet før du begynner å arbeide med denne steinen.

Herkimer diamantens energi er meget maskulin og effektiv.

kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Smykkesett i ekte sølv
kr 195,30 kr 279,00
Smykkesett i ekte sølv
Et nydelig nsett i ekte sølv bestående av Anheng, øredeobber og ring. Ringstørrelsen er 6 som er 52 og 8 som er 57. Gi beskjed når du sjekker ut hvilken ringstørrelse du skal ha. Anhenget er et anker som står for jording og håp. Ringen er med Swarovski krystaller. Øredobbene er vakre og massive med insripsjonen...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856