0
kr 300,00 inkl. mva
Purple Prosperity kurs og innvielse. Den lilla overflodsenergien.
Artikkel nr.: Overflod og penger
Produktets tilstand: ny
Purple Prosperity Reiki. Den lilla energien av velstand. Purple Ray 

Din tittel blir Purple Prosperity Reiki Master
Lilla overflodsreiki tar sikte på å øke vibrasjonen til en høyere energi av velstand, der negative påvirkninger ikke lenger kan forstyrre eller blokkere pengestrømmen. Den tar sikte på å koble deg til energiene til kilden, ånden, ditt høyere selv og til den lilla energi. På engelsk "Purple Ray" Lilla velstands Reiki tar sikte på å bidra til å overføre dine negative pengerproblemer til denne rene kraftige og positive energien, som tiltrekker velstand og en stabil kontantstrøm.

 Ingen forutgående kunnskap kreves. Å forstå at helbredelse er en prosess som krever aktiv deltakelse er viktig. Et åpent hjerte og en forpliktelse ovenfor deg selv, at du skal oppnå selvtillit og vekst, å øve på å ta i bruk energiene.
Forbindelse med energier knyttet til velstand. Du kan bruke energien på deg selv å innvie andre. Innholdet på norsk også.
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Sett i catseye, rosa agat og rosenkvarts.
kr 499,00 kr 799,00
Sett i catseye, rosa agat og rosenkvarts.
Denne hjerteformede ringen og armbåndet er nydelige sammen. Se bildene. Da jeg så smykkene ligge ved siden av hverandre, så visste jeg at de måtte selges sammen. Du kan kjøpe dem over for seg til prisen 799 kr. Armbåndet i roseagat og katteøyne av krysoberyll, er laget i kirurgisk stål og ekte sølv....
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856