0
kr 300,00 inkl. mva
Purple Prosperity kurs og innvielse. Den lilla overflodsenergien.
Artikkel nr.: Overflod og penger
Produktets tilstand: ny
Purple Prosperity Reiki. Den lilla energien av velstand. Purple Ray 

Din tittel blir Purple Prosperity Reiki Master
Lilla overflodsreiki tar sikte på å øke vibrasjonen til en høyere energi av velstand, der negative påvirkninger ikke lenger kan forstyrre eller blokkere pengestrømmen. Den tar sikte på å koble deg til energiene til kilden, ånden, ditt høyere selv og til den lilla energi. På engelsk "Purple Ray" Lilla velstands Reiki tar sikte på å bidra til å overføre dine negative pengerproblemer til denne rene kraftige og positive energien, som tiltrekker velstand og en stabil kontantstrøm.

 Ingen forutgående kunnskap kreves. Å forstå at helbredelse er en prosess som krever aktiv deltakelse er viktig. Et åpent hjerte og en forpliktelse ovenfor deg selv, at du skal oppnå selvtillit og vekst, å øve på å ta i bruk energiene.
Forbindelse med energier knyttet til velstand. Du kan bruke energien på deg selv å innvie andre. Innholdet på norsk også.
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Smykkesett i ekte sølv
kr 195,30 kr 279,00
Smykkesett i ekte sølv
Et nydelig nsett i ekte sølv bestående av Anheng, øredeobber og ring. Ringstørrelsen er 6 som er 52 og 8 som er 57. Gi beskjed når du sjekker ut hvilken ringstørrelse du skal ha. Anhenget er et anker som står for jording og håp. Ringen er med Swarovski krystaller. Øredobbene er vakre og massive med insripsjonen...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856