0
kr 300,00 inkl. mva
Purple Prosperity kurs og innvielse. Den lilla overflodsenergien.
Artikkel nr.: Overflod og penger
Produktets tilstand: ny
Purple Prosperity Reiki. Den lilla energien av velstand. Purple Ray 

Din tittel blir Purple Prosperity Reiki Master
Lilla overflodsreiki tar sikte på å øke vibrasjonen til en høyere energi av velstand, der negative påvirkninger ikke lenger kan forstyrre eller blokkere pengestrømmen. Den tar sikte på å koble deg til energiene til kilden, ånden, ditt høyere selv og til den lilla energi. På engelsk "Purple Ray" Lilla velstands Reiki tar sikte på å bidra til å overføre dine negative pengerproblemer til denne rene kraftige og positive energien, som tiltrekker velstand og en stabil kontantstrøm.

 Ingen forutgående kunnskap kreves. Å forstå at helbredelse er en prosess som krever aktiv deltakelse er viktig. Et åpent hjerte og en forpliktelse ovenfor deg selv, at du skal oppnå selvtillit og vekst, å øve på å ta i bruk energiene.
Forbindelse med energier knyttet til velstand. Du kan bruke energien på deg selv å innvie andre. Innholdet på norsk også.
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Reiki 5-18. Grand Master Innvielser
kr 2 000,00 kr 2 500,00
Reiki 5-18. Grand Master Innvielser
Det er 13 Grand MasterDegree manualer,innvielser i Reiki. Reiki-nivå 5 til 18 er ikke en del av det tradisjonelle Usui Reiki-systemet, eller undervisningen av Reiki-grunnlegger, Mikao Usui, men disse fantastiske tilnærmingene har svært dype og kraftige energier. Disse Reiki Grand Master Gradene refereres...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856