0
kr 300,00 inkl. mva
Purple Prosperity kurs og innvielse. Den lilla overflodsenergien.
Artikkel nr.: Overflod og penger
Produktets tilstand: ny
Purple Prosperity Reiki. Den lilla energien av velstand. Purple Ray 

Din tittel blir Purple Prosperity Reiki Master
Lilla overflodsreiki tar sikte på å øke vibrasjonen til en høyere energi av velstand, der negative påvirkninger ikke lenger kan forstyrre eller blokkere pengestrømmen. Den tar sikte på å koble deg til energiene til kilden, ånden, ditt høyere selv og til den lilla energi. På engelsk "Purple Ray" Lilla velstands Reiki tar sikte på å bidra til å overføre dine negative pengerproblemer til denne rene kraftige og positive energien, som tiltrekker velstand og en stabil kontantstrøm.

 Ingen forutgående kunnskap kreves. Å forstå at helbredelse er en prosess som krever aktiv deltakelse er viktig. Et åpent hjerte og en forpliktelse ovenfor deg selv, at du skal oppnå selvtillit og vekst, å øve på å ta i bruk energiene.
Forbindelse med energier knyttet til velstand. Du kan bruke energien på deg selv å innvie andre. Innholdet på norsk også.
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Englesmykke i Golden Obsidian
kr 269,00 kr 369,00
Englesmykke i Golden Obsidian
Kraftfullt englesmykke i ekte golden obsidian. Golden obsidian tar deg inn i fremtiden og helbereder fortiden, ved å gå inn til kjernen av problemet. Den viser deg hva som er nødvendig for helbredelse, og hvilke andre krystaller du kan bruke. Golden Obsidian aktiverer tredje øye chakraet og justerer...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856