0
kr 169,00 inkl. mva
Plannercharm med 3 krystaller
Artikkel nr.: plannercharm
Produktets tilstand: ny
En vakker og spirituell plannercharm. Håndlaget i kirurgisk stål og ekte sølv. Kan også brukes til nøkkelknippe. Denne charmsen har 3 symboler som henger i kjede. I tillegg henger det en ametyst, rosenkvarts og bergkrystall på den. Planneren er Cathrine-Devida sin personlige og er en Filofax Saffiano A5 Gold, Special edition. 

Triqueta står for tallet 3 og alt som passer inn i 3 tallet.
Spirit, Mind, Body
Fader, Sønn, og Hellig Ånd
Mor, far, barn
Fortid,nåtid, fremtid
Kraft, Intellekt, kjærlighet
Skaperen, Ødeleggeren, Forsørgeren
Creation, bevaring, ødeleggelse
Tanker, følelser, Emotion
Osv.

Triqueta har en stor beskyttelseskraft.
 
Lotusblomsten står for Liv, skjønnhet, kjærlighet, nåde, seier, lidenskap styrke, renhet, klarhet og åndelighet.

Det siste symbolet er en englevinge. Englene er alltid rundt deg og passer på.

Ametyst er en kraftfull og beskyttende stein. Den legger en boble av lys rundt kroppen din. Steinen vil beskytte deg mot psykisk angrep, og endre energien til kjærlighet. Steinen er vanvittig beskyttende. Den beskytter deg mot andre menneskers negativitet, ulykker og skader, stress og ulike typer stråling.  Steinen roer deg ned og er en stein som løfter deg opp fra mørket. Hvis du er under press, vil den skåne deg for belastningen og senskadene. Ametyst lindrer stress og balanserer dine humørsvingninger. Sliter du med angst og frykt, så er dette steinen for deg. Steinen lindrer sorg og smerter, og bør brukes i vanskelige tider. Du vil merke at den løser opp negativitet hvis den får jobbe over en periode.

Rosenkvarts: Healing, komfort, harmoni og vennskap. Rosenkvarts tiltrekker vanvittig mye positivt. Den fremmer jevn energiflyt, emosjonell ekspressivitet, vennlighet, toleranse, medfølelse og egenkjærlighet. Stenen hjelper oss i å leve ut vår åndelige tro,og  forenkler balansering av den emosjonelle prosessen slik at innvielsen til ditt høyere selv kan oppnås. På denne måten får du integrert åndelighet i ditt liv på en naturlig måte. Rosenkvarts er den ultimate stein i å hjelpe din sjel til å nå det høyeste nivå. Den vil hjelpe deg i prosessen.

Bergkrystall: Styrker følelsesmessig balanse og intuisjon. Lysbærer, forbedrer kontakt med spirituelle områder. Gir beskyttelse. God meditasjonsstein. Gode healingegenskaper. Styrker kroppens krystallegenskaper. Bergkrystallen forsterker også effekten av andre krystaller. Denne vakre mesterhealeren er en fantastisk  kanal for universell energi. Den  styrker gode tanker hos deg og får deg til å tenke positivt.  Tanker er energi!  Siden bergkrystall leder og forsterker energi, er den en fantastisk stein for å manifisere dine drømmer. Den gir healing til alle chakra, meridianer og hele kroppen din. 

 
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Witch Magic LightWork Program. Norsk manual.
kr 200,00 kr 500,00
Witch Magic LightWork Program. Norsk manual.
Witch Magic LightWork Program Dette systemet innvier deg med energiene til magi og universell kreativ kildeenergi. Symbolet hjelper deg raskt og enkelt til å koble deg til energien. Du får sertifikat, og kan innvie andre. Å ha papirer på alternative kurs kan bygge opp din egen praksis som healer og alternativ...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856