0
kr 600,00 inkl. mva
Penge Reiki 1, innvielse med certifikat. Praktiserende
Artikkel nr.: kurs
Produktets tilstand: ny


 

I Pengereiki er det innvielser som vi vil sende til deg. Du mottar manual du må lese og lære deg
Du vil motta innvielser fra Cathrine og Dag. Cathrine-Devida og Dag-Halvard Kristiansen er begge Reiki Grand Master og Reiki Master Læreere. Vi holder kurs i USUI, Tibetansk og Karuna Reiki ved jevne mellomrom. Vi er begge Money Reiki Master, med rett til å gi deg denne innvielsen. Du får sertifikat i ditt navn,. Vi vil sende deg en epost etter at du har bestilt kurset, og gi deg videre instrukser der. Du kan etter dette kurset velge å gå opp til Grandmaster om du ønsker.

Penge Reiki er en retning innen Reiki som øker pengeenergien, og den åndelige essensen i dette. Alt begynner med energi. Hvis det er et problem med penger så kan det adresseres til ditt energisystem.

På dette kurset vil du lære:

- Penge Reiki Symbol

- De tre forskjellige typeene energi i forhold til penger.

- Å generere en positiv feedback loop.

- Hvordan du lager en penge magnet, og en penge reiki boks.

- Hvordan du healer situasjonen til Verdens penger, og å gi finansiell velsignelse.

- Hvordan du gir en penge reiki behandling på deg selv og andre.

Alle personer som er samstemt, og bruker penge Reiki, bidrar til å løfte vibrasjonene av penger på planeten. Pengeenergien blir helbredet, og de negative energiene, og spørsmålene rundt penger blir ryddet ut, og erstattet av mer positiv energi. Dette gjør Penge Reiki til et kraftig middel, til å manifestere overflod i ditt liv.

Penger Reiki handler ikke om å manifestere store pengesummer. Det er en transformerende energi som bidrar til å skape en plass, hvor man kan leve et liv i overflod. Jo mer man jobber med energien, jo flere hjelpemidler vil frigjøres i ditt dypt forankrede energi mønster. Jeg har personlig fått fjernet gamle fattigdomsløfter "fattigdoms mentalitet" og andre foreldede mønster som sitter fast i meg. Det er naturlig for meg å motta, og jeg tillater at penger får flyte. Til og med kontobalansen viser det.

Vi kan avtale en tid, slik at vi kan sende den til deg. Men hvis du foretrekker det, kan den bli sendt i en energi ball. Under økten/innvielsen kan du føle deg som om du er omgitt av en sky av trygghet og kjærlighet. Noen ganger kan du føle en følelse av ro skylle over deg, eller en kriblende følelse i ditt krone chakra, som sitter på toppen av hodet. Noen føler kanskje ikke noe i det hele tatt. Det føles forskjellig fra menneske til menneske.
Vi anbefaler at du jobber med energiene daglig i et par måneder. Før du tar nese trinn. Det tar noen dager før nye mønstre og atferd blir godt etablert. Kursene anbefales for de som kjenner seg tiltrukket av disse energiene, og selvutviklingen som ligger i dette. Hvis du kun er ute etter «Quick fix» bør du kanskje se etter andre løsninger. Men hvis du vil jobbe med penge energiene i et healingperspektiv, er dette kurset for deg. Manualene er foreløbig på Engelsk. Sertifikat utstedes i ditt navn, og sendes på mail. Dette gir deg tillatelsen til å gi energien videre til andre.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har noen spørsmål. ♥

kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Rudraksha med bergkrystall
kr 209,30 kr 299,00
Rudraksha med bergkrystall
Vakkert anheng med 4 ansikters rudraksha og bergkrystall. Ekte sølv med kjede I ekte sølv. Dette anhenget er i ekte sølv og er håndlaget og ladet. Sølv forsterker rudraksha. Rudraksha (Sanskrit: rudrākṣa = Shivas øye ) er frøkapsler av ulike arter Elaeocarpus trær som i tusenvis av år har vært brukt...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856