0
kr 369,00 inkl. mva
Kors i apatitt og blå topas
Artikkel nr.: sterling silver
Produktets tilstand: ny
Nydelig kors i de klassiske og kraftfulle healingsteinene opal og blåtopas. .Ekte sølv.

Apatitt jobber med ditt indre syn, forestillingsevne og innlæring av kunnskap. Den er derfor fin for mennesker som studerer. Stenen gir et godt selvbilde. Den får deg i en dypere meditasjon og hjelper til med å klarne tanker. Bruker du denne stenen over lang tid så får den deg til å hoppe ut av ego og inn i ditt høyere selv der bare kjærlighet eksisterer. Apatitt hjelper deg til å gi slipp på områder og ting du ikke trenger ved at den kutter forbindelsen til dette. Dette får deg til å åpne for dine klarsynte og healingevner og kreativitet. Hvis du har problemer med å slippe et menneske eller noe som ikke er godt for deg, så kan det hjelpe å bruke apatitten til å meditere over dette. Blå apatitt gir deg kontakt med spirituelle guider som gir deg svar du ikke alltid kan høre. Den er god på halschakra og hjelper derfor hvis du må prate i store forsamlinger eller i grupper. Den healer hjertet og følelsesmessig uro.

Blå Topas er en problemløser som sorterer ut støyen i ditt indre. Det er steinen for sannhet og tilgivelse. Ved å fjerne stilleståendeenergier, sender den energi til de stedene i kroppen. der det er størst behov for det. Topaz helbredende evner er knyttet til åndeligog fysisk fornyelse. Det frigjør spenninger og fremmer følelser av glede og lykke.Den kan hjelpe deg til å oppdage din egen indrerikdom, og hjelpe deg til å oppnå dine mål. Dette er en stein for suksess. Bruk den hvis du vil lykkes på business og karrierefronten. Den bærer også på pengeenergier.Blå topas avslører løgnere og bedragere, og det er jo bra hvis du selv er ambisiøs. Du vil jo ikke at noen skal ødelegge for deg.

Topas bærer englene sine vibrasjoner
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Sett i karneol og aprikosagat
kr 499,00 kr 799,00
Sett i karneol og aprikosagat
Vakkert håndlaget sett med anheng, armbånd og ring i karneol og aprikosagat. Håndlaget av Cathrine-Devida, krystallhealer og klarsynt. Jeg lager smykker med englenes veiledning. I kirurgisk stål slik at man unngår allergi. Karneol er en agat og en kraftig stein for sacralchakra/navlechakra. Stenen øker...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856