0
kr 449,00 inkl. mva
Kjede og øredobber i sodalitt
Artikkel nr.: Sett
Produktets tilstand: ny
Et kraftfullt smykkesett i rå sodalitt. Nydelig farge. Henger vakkert rundt halsen. Håndlaget i kirurgisk stål og ekte sølv.

Sodalitt harmonerer deg innvendig slik at du er i kontakt med underbevistheten din.

Det er en fantastisk sten for arbeid i grupper siden stenen stimulerer tanken. Den harmonerer med loven om tiltrekning siden den får fram hva du trenger. Du får en drivkraft til å oppnå det du vil ha i livet. Stenen healer grupper som har fått brudd i forhandlingene. Den bringer sannhet til all kommunikasjon. Mulig dette hadde vært bra for politikere? :)) Den endrer argumenter når de er usanne. Sodalitt er på intelligensfrekvenser, står for kunnskap og læring, og vil forene det logiske med det åndelige.

Fysisk healing

Sodalitt reduserer høyt blodtrykk når man bærer den over tid. Den bør bæres som anheng over tid for å få mest mulig ut av dens egenskaper. Stenen er også knyttet til skjoldbruskkjertelen siden den har en beroligende effekt på den. Den har også en beroligende effekt på det vegetative nervesystemet og organder tilhørende denne. Ved å balansere det endokrine systemet, styrker det metabolismen. Sodalitt reduserer stress og bidrar til å forlenge bærerens fysiske utholdenhet. For idrettsatleter og karriere mennesker er stenen perfekt. Den hindrer utbrenthet.

Bruk den i lange perioder av gangen. Når den er utladet eller full av energi den har dratt ut av deg, så kan den endre farge, eller bli "skyet" på en måte. Det er et tydelig tegn den må renses, men stol på deg selv om du føler det også. En gang i uken bør denne stenen lades/renses i en bolle med vann, sammen med en bergkrystall.


Sodalitt er en utmerket sten for å utvikle dine metafysiske evner. Bruk den da sammen med Lapis Lazuli eller/og en klar kvartskrystall. Mens andre stener kan sprenge dører til Universets verden, åpner Sodalitt sakte døren, og lar den stå på gløtt, så lenge du trenger det. Dette gir oss aksept og tid til å jobbe med de nye evnene våre, enn hvis de hadde kommet for brått på oss. Sodalitt danner en ganske pålitelig forbindelse med din intuisjon, når den bæres i et anheng.

Tekst Cathrine Kristiansen.
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Sett i rubin i zoisitt
kr 399,00 kr 499,00
Sett i rubin i zoisitt
Kraftfullt sett med armbånd og anheng i rubin i zoisitt. Anhenget er i zoisitt, og det henger en ekte rubin i den. I kirurgisk stål. Håndlagetav Cathrine-Devida.
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856