0
kr 349,00 inkl. mva
Kjede med kyanitt. Sølv og stål
Artikkel nr.: Kyanitt
Produktets tilstand: ny
Håndlaget smykke med Swarovski elements og blå kyanitt. Ekte sølv og kirurgisk stål. Denne vil du ikke få allergi av. Tre små Swarovski elements pynter opp i låsen bak.

Kyanitt holder ikke på negative energier, og trenger vanligvis ikke å renses. Som energi er kyanitt alt og ubegrensende. Det er en av de beste stener man kan bruke ved innvielser, f. eks i Reiki. Den gir indre stillhet og fred. Stenen større deg mot forsoning og er flott å bruke ved megling. Det betyr ikke at du skal gi deg, men at riktig løsning kommer på bordet, ved hjelp av dine energier. Kyanitt forbedrer kommunikasjon med andre mennesker og med engler. Den øker din psykiske bevissthet.

Kyanitt er fantastisk å bære rundt halsen, siden den har gunstige effekter på halschakra og lidelser knyttet til hals. Den fremmer din evne i å uttrykke deg mer tydelig. Bær den hvis du vil lære et nytt språk. Mennesker som har som jobb å kommunisere kan ha stor effekt av kyanitt, som bæres rundt halsen.

Rent healingmessig brukes den til å behandle problemer med sansene våres. Hvis du har problemer med luktesans, hørsel, ører eller øyelidelser, så kan du med fordel bære kyanitt. Det samme gjelder lidelser i hals. Vonde mandler, halsbetennelse, kreft i spiserøret og svelgeproblematikk etter slag.
Stenen hjelper deg til å slappe av og få en god søvn. Den åpner ditt tredje øye, styrker kreativitet, utvider persepsjon og bærerens evne til å forstå andre. Empati.

Hvis du bærer kyanitt vil du forstå dine drømmer bedre. Du vil få hjelp til meditasjon og visualisering. Den styrker din intuisjon og kan med fordel brukes av klarsynte og medium for å forbedre evnen.

Hvis jeg skulle beskrive denne stenen med et ord, så måtte det bli ordet Fred. Den bygger også bro mellom verdener.

Tekst

Cathrine-Devida Kristiansen.   2011
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Reiki Advanced level 5-18 in English
kr 1 500,00 kr 2 000,00
Reiki Advanced level 5-18 in English
Reikimasters of the world. There are 13 Grand Master Degree Levels in Reiki Grand master. You must have practiced as a Reiki Master for at least 6 months to take this course. This is "higher education" within this energy work. Certificate is issued after completion of the course and you can invite others...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856