0
kr 499,00 inkl. mva
Kjede i svært turmalin og hematitt
Artikkel nr.: Kjede
Produktets tilstand: ny
Håndlaget og unikt kjede i svart turmalin og hematitt. På midten av kjedet pynter nydelige hematitt blader opp, og gjør smykket meget spesielt.

Hematitt kalkes også blodstein, og er et mineral som vi kan finne flere plasser i Norge. Blodsteiner kan vi finne lett vest for Drivdalen. Det er vanskelig å finne slik stein som kan slipes. Hvis man knuser stein til fint pulver får det en blorød farge. Det oppdaget de allerede i oltiden.

Hensikten til blodstein, er:
- arbeidsmessig suksess
- helberedelse
- fysisk styrke
- jording
- penger, velstand
- magiske krefter
- mot

 Den bidrar til utholdenhet og er på mange måter en meget maskulin stein. Det sies at mangler man kontakt med sin indre mann, sin handlekraft og styrke så er dette en god stein. Hematitten skal også virke beskyttende og gi god og rolig søvn. Denne vakre blåmetalliske smykkesteinen, er overraskende nok den viktigste jernmalmen i verden. Fra gammelt av mente man at det blodrøde hematittpulveret hadde blodlegende egenskaper.
Virker på energisenter 1 og 6, som er rotchakraet og tredje øye chakraet. Hematitten har et spesielt utseende, svart og sølv på sammet tid. Hematittens røde kjerne hevdes å virke direkte på blodsystemet. Styrker optimisme og til å ta livet slik det er. Hematitten styrker jordforbindelsen. Har en stor beskyttelseskraft, kan brukes til å bygge opp indre styrke. Styrker karakter og gjennomslagskraft. Gir jordforbindelse. God sovestein.
Påvirker rotchakra. Styrker optimisme og til å ta livet slik det er.

Sort turmalin er en kraftig stein for beskyttelse mot negativ energi av alle slag. Den gir deg også en åndelig forankring og jording. Denne krystallen er en av de mest populære når det kommer til beskyttelse og metafysiske formål. Ikke rart siden den er så vanvittig sterk, og skyver bort alt negativt. Selv om denen stene en svart vibrerer den på lykke og positive holdninger, uansett omstendigheter som du befinner deg i.   

Krystallen styrker immunforsvaret og hjelper deg som har allergier, slik at du kan føle deg lettere. Når du treffer mennesker som har vibrasjoner som er ubehagelige, støter svart turmalin den negative energien fra seg, slik at du ikke får den i deg. Den er fantastisk å bære som et smykke på kroppen, i kontakt med huden.  Svart turmalin vibrerer på rot og det chakra som du har under føttene dine, "earthstar" chakra.   Dette er en kraftig stein for jording. Den vil også beskytte deg mot psykiske angrep og negative energier.  I et rom vil svart turmalin rense området der de er plassert. Vi lever alle med en rekke elektro-magnetiske strålinger som TV, datamaskiner og  andre elektriske apparater som er viktig i hverdagen din. Stenen er helt fantastisk. Den oppfører seg som en støvsuger som suger opp all negativitet rundt deg. Denne negativiteten omformer den til positivitet. Hvis du gjør mye åndelig/spirituellt arbeid, eller har sterke psykiske krefter, og du bruker disse evnene ganske mye, kan du bli veldig ujordet. Svart turmalin vil jorde deg raskt. 
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Sett i katteøye og regnbuemånestein
kr 499,00 kr 699,00
Sett i katteøye og regnbuemånestein
Nydelig og kraftfullt gudinne sett i katteøye av krysoberyll og regnbuemånestein. Som healer og klarsynt hadde jeg behov for energiene, og laget det til meg selv. Jeg har laget noen få sett til. Katteøye kalles for lotto og pengesteinen. Månestein er veldig transformerende jobber med evnene. Katteøye...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856