0
kr 349,00 inkl. mva
Kjede i leopard jaspis
Artikkel nr.: Sjamanisme og dyrekommunikasjon
Produktets tilstand: ny
Håndlaget kjede i leopard jaspis, med flott elefant i utskåret bein. Metalldelene er i kirurgisk stål.  Jeg har kun laget et av det. Det er kraftfullt på jording og beskyttelse, samtidig som det gir fysisk energi og vitalitet. 

Leopard Jasper er veldig god på dyrkommunikasjon på både den fysiske og den åndelige planeten. Ofte assosiert med sjamanisme og er nyttig i å finne ens kraftdyr og hvordan du jobber med dem. Det er samtidig en veldig beskyttende stein.

Gir styrke, vitalitet og stabilitet, spesielt når alt annet er kaos! Tiltrekker harmoniske vibrasjoner i livet ditt, hva du trenger her og nå. Den har mange healing egenskaper,og  lindrer de som lider av kroniske sykdommer.


Navnet Jaspis stammer fra gresk og betyr "flekket snø". Den finnes på hele jorden, men spesielt i Santa Clara i California. Det finnes mange forskjellige jaspisarter og forskjellige steder i verden har helt forskjellige navn på dem.Jaspisens egenskaper er generelt defensive og returnerer negative energier, oppofrelse og uselviskhet. Jaspis er healing, beskyttelse, helse og skjønnhet. Jaspis stenen befrir oss for skyldsfølelse, samtidig med at vi blir mer ansvarsbevisste vedrørende våre gjøremål. Stenens mønster er som pene brune eller grønne øyne, som gjør oss parate til bedre å kunne gennomskue ting. Japis er en uselviskhets og oppofrelses-sten. Jaspis er blitt forvekslet med blodstenen, det er forståelig, fordi den har ry for å være blodstillende og blodrensende. Legger man en Jaspis over et smertende sted, skulle stenen trekke sykdommen ut av kroppen, om nødvendig ved å ofre seg selv og sprenges. Jaspis er med rette symbolet på ekte kjærlighet, nettopp ved å gøre oss klar ved å ofre seg totalt. Jaspis regnes også for en beskyttelses sten for den gravide kvinne.

Den forbereder henne på å gå gjennem fødselen og siden ofre sin egen egoisme, til fordel for barnets behov.

Samtidig renser Jaspis blodet, som bringer næring til barnet.

Den er også en god healing sten.
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Sett i katteøye og regnbuemånestein
kr 499,00 kr 699,00
Sett i katteøye og regnbuemånestein
Nydelig og kraftfullt gudinne sett i katteøye av krysoberyll og regnbuemånestein. Som healer og klarsynt hadde jeg behov for energiene, og laget det til meg selv. Jeg har laget noen få sett til. Katteøye kalles for lotto og pengesteinen. Månestein er veldig transformerende jobber med evnene. Katteøye...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856