0
kr 349,00 inkl. mva
Kjede i kunzitt, bergkrystall og lepidolitt
Artikkel nr.: For healing av det mentale
Produktets tilstand: ny
Dette smykket har en nydelig vibrasjon når det kommer til det psykiske og mentale. Både kunzitt og lepidolitt jobber på disse områdene, og bergkrystall forsterker disse steinenes kraft. Håndlaget av krystallhealer Cathrine-Devida. I kirurgisk stål. 

Kunzitt: En flott måte å øke din bevissthet rundt ubetinget kjærlighet på, er å jobbe med kunzitt. Dette er virkelig en sten som jobber med din høyere bevissthet. Denne vakre stenen jobber på ditt hjertechakra. Målet til stenen er å få deg til å leve med og uttrykke følelser av ubetinget kjærlighet, og det klarer den hvis du lar den få lov. Stenen inneholder litium og hjelper til med å balansere dine følelser, og bringe mental stabilitet.
Kunzitt kan ligne litt på turmalin i krystallstrukturen siden de begge gir en fokusert og rask energi. I alle sine farger manifiserer kunzitt kjærlighet, omsorgsfullhet, vennlighet og beskyttelse. Prøv også å meditere mens du bærer smykker med kunzitt, for det hjelper deg virkelig til å være fokusert. Kunzite krystall healing steiner er gunstig både psykisk og fysisk. Den er fantastisk for ditt psykiske velvære siden den oppløser negative lavere energier som kan gi en blokkering. Kunzitt lindrer stress, angst, og depresjon. Å arbeide med kunzite betyr at du har tatt et valg om å forløse emosjonelle problemer som ligger i fortiden. For kreative mennesker som skuespillere og kunstnere av alle slag har kunzitt en fantastisk innvirkning på sinnet. Den øker din intuisjon, intellekt og inspirasjon.

Lepidolitt: Inneholder lithium og er derfor en god stein for angst og depresjoner. En vakker stein med små turmalinkrystaller i seg. Dens høye innhold av litium er fantastisk bra for å balanserehumørsvingninger, manisk-depresjon, angst, selvkritikk ogavhengighet. Åpner deg for akasha arkivet om du ønsker å ha den kunnskapen. En god sjamanstein som også hjelper deg når du astralreiser.  Steinen fremmer håp, mildhet, selv-kjærlighet, tålmodighet,selvtillit og tilgivelse. Ha gjerne lepidolite nær datamaskinen for å fjerne elektromagnetisk forurensning. Når du begynner å bruke lepidolitt må du være sikker på at du bare jobber for det høyeste gode.  

Bergkrystall: Skaper energi og åpner opp for det gode og positive. Stimulerer våre intuitive evner og avbalanserer yin og yang. Den inneholder alle regnbuens farger derfor er dens virkning så mangesidet, og den kalles derfor for "steinen over alle steiner".Når du driver med selvutvikling trenger du beskyttelse, siden du på en del områder blir mer sensitiv. Legg en bergkrystall på pannen når du mediterer og kanaliserer healing eller beskjeder. Krystaller er lagringsplasser for informasjon fra den andre siden, og universell kunnskap. Mulig du har hørt om krystaller vi kaller recordkeepers. Bruk bergkrystallen for det den er verdt. Da vil den trives og elske deg for det, men husk å gi noe tilbake til den, i form av rensing og ladning. På grunn av sinevne til å balansere, er kvarts utmerket for å harmonisere og balansere  miljø et rundt deg, for eksempel på jobb, i et kurslokale eller hjemme. Legg flere bergkrystaller rundt omkring i rommet. Du vil merke forskjellen. Hvis du vil forsterke egenskapene til andre steiner kan du bruke bergkrystall i tillegg. De fleste smykkene jeg lager har en liten bergkrystall i seg for å forsterke.  
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Englesmykke i Golden Obsidian
kr 269,00 kr 349,00
Englesmykke i Golden Obsidian
Kraftfullt englesmykke i ekte golden obsidian. Golden obsidian tar deg inn i fremtiden og helbereder fortiden, ved å gå inn til kjernen av problemet. Den viser deg hva som er nødvendig for helbredelse, og hvilke andre krystaller du kan bruke. Golden Obsidian aktiverer tredje øye chakraet og justerer...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856