0
kr 449,00 inkl. mva
Kjede i hematitt, rosenkvarts og ametyst
Artikkel nr.: Spiritualitet, jording og healing
Produktets tilstand: ny
Et lekkert og kraftig healingsmykke i ametyst, rosenkvarts og hematitt. I kirurgisk stål slik at man ikke får allergiske reaksjoner av smykket. Det er et like kostbart metall som ekte sølv.

Ametyst aktiverer åndelig bevissthet, åpner intuisjon og forbedrer synske evner. Den har sterke helbredende og rensende krefter. Den oppfordrer til nøkternhet, har en tankevekkende effekt på fråtseri av alkohol, narkotika eller annen stimulans. Den vakre lilla krystallen beroliger og stimulerer hjernen, og hjelper deg med å bli mer fokusert, få bedre hukommelse og bedre motivasjon. Den hjelper til med å tømme hodet for unødvendige tanker og rot. I tillegg styrker den immunforsvaret og helbreder ubalanser som ligger i kroppen. Hematitt skal også styrke kroppen og gi utholdenhet mot smerter, sykdom og sår, og den befordrer mot og handlekraft og selvkontroll.  På det fysiske plan brukes den også mot blodmangel, søvnløshet og menstruasjonssmerter. Oldtidens Romere kalte polert Hematitt for ”Speculitt” hvorfra vi har fått ordet ”speil”.
Tidligerebledenbenyttetsomspeil.

Grekerne mente at Hematittspeilet kunne gjengi menneskets sjel så vel som det ytre bildet. Alle kulturer har vært enige om at Hematitt skjerper oppmerksomheten og motvirker dagdrømmer, kort sagt, hjelper oss med å holde benene på jorden. 

Hensikten til blodstein, er:
- arbeidsmessig suksess
- helberedelse
- fysisk styrke
- jording
- penger, velstand
- magiske krefter
- mot

Den bidrar til utholdenhet og er på mange måter en meget maskulin stein. Det sies at mangler man kontakt med sin indre mann, sin handlekraft og styrke så er dette en god stein.

Hematitten skal også virke beskyttende og gi god og rolig søvn. Virker på energisenter 1 og 6, som er rotchakraet og tredje øye chakraet. Hematitten har et spesielt utseende, svart og sølv på sammet tid. Hematittens røde kjerne hevdes å virke direkte på blodsystemet.

Styrker optimisme og til å ta livet slik det er.

Hematitten styrker jordforbindelsen.

Har en stor beskyttelseskraft, kan brukes til å bygge opp indre styrke.

Styrker karakter og gjennomslagskraft.

Gir jordforbindelse.

God sovestein.

Påvirker rotchakra.

Styrker optimisme og til å ta livet slik det er.

kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Englesmykke i Golden Obsidian
kr 269,00 kr 369,00
Englesmykke i Golden Obsidian
Kraftfullt englesmykke i ekte golden obsidian. Golden obsidian tar deg inn i fremtiden og helbereder fortiden, ved å gå inn til kjernen av problemet. Den viser deg hva som er nødvendig for helbredelse, og hvilke andre krystaller du kan bruke. Golden Obsidian aktiverer tredje øye chakraet og justerer...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856