0
kr 349,00 inkl. mva
Kjede i chakrasteiner og pyritt
Artikkel nr.: Chakra
Produktets tilstand: ny
Et kraftfullt kjede med steiner for å balansere dine chakra. Stilig design. Håndlaget av Cathrine-Devida. Anhenget er av pyritt for jording. Lås i kirurgisk stål og ekte sølv  

Pyritt er en veldig beskyttende stein, og kan skjerme deg fra negative energier. Samtidig får den deg opp i en god tilstand av sol og glede. Steinen jorder deg og dermed kommer din vurderingsevne og klare mentale tilstand fram. Hvis du er akademiker eller/og grunder så kan du trenge steinens vurderingsevne og den fysiske energi den gir deg. Optimismen, klarheten og utholdenheten er nødvendig for å oppnå dine mål. For studenter kan kombinasjonen pyritt og citrin få kunnskapen til å sitte bedre. Det kan også roe eksamensnerver. Pyritt er rett og slett en stein for å oppnå dine mål. Den øker din fysiske utholdenhet. Steinen vibrerer både i jord og ild elementet, og fjerner negativitet fra din aura. Pyritt er en god stein for rikdom og overflod. Bær den og la den få gjøre underverker med ditt rotchakra. Når dette chakra er stabilt føler vi oss trygge, jordetog stabil. Vi kanbruke "sunn fornuft" i livet. Dette chakraet balanserevår økonomi så vel som våre daglige forpliktelser. Når det elementære systemet i rot fungerer godt, er den nevrale aktiviteten i våre ben og føtter sunn. Vi har også en god og avslappet seksualitet. I vårt rot chakra sitter også vekkelsen av vår Kundalini energi. 

Steinene som er brukt
er:

Karneol
Rød Jaspis
Gul Aventuin

Aventurin
Lapis lazuli
Ametyst
Bergkrystall

Det å balansere chakraene dine forbedrer din helse og velvære, fysisk, mentalt og følelsesmessig. Alle kan lære hvordan de gjør dette og oppleve en langvarig følelse av velvære hver dag av deres liv.

Chakraene er hjul av lys plassert over hele kroppen vår. Vi har tusenvis av dem i kroppen vår, men de syv store er plassert langs ryggraden fra roten til kronen av hodet.Hvert chakra er representert med en av regnbuens farger som er:  rødt, oransje, gul, grønn, blå, indigo og fiolett.

    
Kron Chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar og gjennomsiktig
    
Tredje Eye. Over og mellom øyenbrynene - Indigo
    
Hals Chakra - Nedre del av halsen - Blå
    
Hjerte Chakra - Senter for brystet - Grønn
    
Solar Plexus Chakra - Like over navlen - Gul
    
Sakral chakra/navle chakra  - Rett under navlen - Orange
    
Rot Chakra - Nederste del av ryggraden - Rød

Chakraene er  kraftstasjonene i kroppen vår. Gjennom dem strømmer livsenergi. Når de er i balanse er du frisk og sunn. Hvert chakra er forbundet med ulike deler av oss, og de må spinne helt i balanse for at vi skal ha energi og føle oss friske og opplagte
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Sett i rubin i zoisitt
kr 399,00 kr 499,00
Sett i rubin i zoisitt
Kraftfullt sett med armbånd og anheng i rubin i zoisitt. Anhenget er i zoisitt, og det henger en ekte rubin i den. I kirurgisk stål. Håndlagetav Cathrine-Devida.
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856