0
kr 399,00 inkl. mva
Kjede i bergkrystall og hematitt
Artikkel nr.: BER0132NE
Produktets tilstand: ny
Håndlaget og unikt kjede i bergkrystall og hematitt. På midten av kjedet pynter nydelige hematitt blader opp, og gjør smykket meget spesielt.

Hematitt kalkes også blodstein, og er et mineral som vi kan finne flere plasser i Norge. Blodsteiner kan vi finne lett vest for Drivdalen. Det er vanskelig å finne slik stein som kan slipes. Hvis man knuser stein til fint pulver får det en blorød farge. Det oppdaget de allerede i oltiden.

Hensikten til blodstein, er:
- arbeidsmessig suksess
- helberedelse
- fysisk styrke
- jording
- penger, velstand
- magiske krefter
- mot

 Den bidrar til utholdenhet og er på mange måter en meget maskulin stein. Det sies at mangler man kontakt med sin indre mann, sin handlekraft og styrke så er dette en god stein. Hematitten skal også virke beskyttende og gi god og rolig søvn. Denne vakre blåmetalliske smykkesteinen, er overraskende nok den viktigste jernmalmen i verden. Fra gammelt av mente man at det blodrøde hematittpulveret hadde blodlegende egenskaper.
Virker på energisenter 1 og 6, som er rotchakraet og tredje øye chakraet. Hematitten har et spesielt utseende, svart og sølv på sammet tid. Hematittens røde kjerne hevdes å virke direkte på blodsystemet. Styrker optimisme og til å ta livet slik det er. Hematitten styrker jordforbindelsen. Har en stor beskyttelseskraft, kan brukes til å bygge opp indre styrke. Styrker karakter og gjennomslagskraft. Gir jordforbindelse. God sovestein.
Påvirker rotchakra. Styrker optimisme og til å ta livet slik det er.


Bergkrystallen symboliserer menneskets vekst, sannhet, visdom, overblikk og harmoni. Skaper energi og åpner opp for det gode og positive. Stimulerer våre intuitive evner og avbalanserer yin og yang. Den inneholder alle regnbuens farger derfor er dens virkning så mangesidet,

Styrker følelsesmessig balanse og intuisjon. Lysbærer, forbedrer kontakt med spirituelle områder. Gir beskyttelse. God meditasjonsstein. Gode healingegenskaper. Styrker kroppens krystallegenskaper. Bergkrystallen forsterker også effekten av andre krystaller. Denne vakre mesterhealeren er en fantastisk  kanal for universellenergi. Den  styrker gode tanker hos deg og får deg til å tenke positivt.  Tanker er energi!  Siden bergkrystall lederog forsterker energi, er den en fantastisk stein for å manifisere dine drømmer. Den gir healing til alle chakra, meridianer og hele kroppen din. 
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Reiki 5-18. Grand Master Innvielser
kr 2 000,00 kr 2 500,00
Reiki 5-18. Grand Master Innvielser
Det er 13 Grand MasterDegree manualer,innvielser i Reiki. Reiki-nivå 5 til 18 er ikke en del av det tradisjonelle Usui Reiki-systemet, eller undervisningen av Reiki-grunnlegger, Mikao Usui, men disse fantastiske tilnærmingene har svært dype og kraftige energier. Disse Reiki Grand Master Gradene refereres...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856