0
kr 349,00 inkl. mva
Kjærlighets engel I rhodokrositt og rosenkvarts Anheng
Artikkel nr.: Englesmykke
Produktets tilstand: ny
Denne engelen i de herlige rosafargene er en sann fornøyelse å bære. Se nedenfor. Egenskapene er fantastiske der den vibrerer på kjærlighet. I kirurgisk stål og ekte sølv. Håndlaget i begrenset antall.

Kjærlighetsstein. Beskyttende. Styrker attraktiviteten i kjærlighetsforbindelser. Lindrer sorg og savn. Styrker følelsesmessig balanse intelligens og hukommelse.

Chakra:1, 3 og 4. Gir deg mot til å se tingene slik de virkelig er. Brukes ved følelsesmessige svingninger. Kan frembringe bilder fra tidligere liv, godt egnet ved regresjon. Mot infeksjoner og spenninger i kroppen. Rhodokrositt gir livsenergi som gjennomstrømmer alt levende, hjelper med å få kjærligheten ned på jorden, god i mot hysteri, stress indre og ytre press.

Rhodokrositt betyr den rosafargede. Rhodokrositt anbefales hvis der er noe i vår fortid, som vi ikke kan kvitte oss med. Livsstrømmen i steinen skal minne oss om de kjeder av årsaker og virkninger som har formet vår skjebne og personlighet. De mennesker som vi har møtt og som har påvirket oss både i en positiv og negativ retning.
Dersom vi støter på smertefulle erindringer, hjelper Rhodocrosit oss med å tilgi, også hvis det er oss selv som vi har vanskelig å tilgi. Den er også en meget fin vennskapsstein.

Forærer man en Rhodokrosit til en venn er det tegn på at man aksepterer vedkommendI e, presis som han eller hun er, på godt og ondt. Det burde være en stein som blir brukt mye. Rhodokrositt skaper harmoni mellom mennesker, den gir livsenergi som gjennomstrømmer alt levende, hjelper med å få kjærligheten ned på jorden, god i mot hysteri, stress indre og ytre press.Energi, fred, kjærlighet, ved psykosomatiska problem

 Rosenkvarts er en vakker kjærlighetsstein og gjør seg flott som kjede. Rosenkvarts virker inn på det 4. energisentre som er hjertechakraet. Åpner hjertesenteret og reduserer selvbebreidelse og ødleggende følelser. Dette er en beroligende stein som balanserer selvtillitten.

Stenen virker på glede, romatikk, åpenhet, naivitet, spontan glede, omtanke. Det at du kan dele med andre inne fra deg selv uten å kreve noe tilbake. Det er en stein som gir oss letthet og glede, indre fred. Den hjelper oss å se på våre følelses, å kjenne etter. Det forsterker også vår evne til å være ensom med seg selv. Den styrker vår tillit og gir oss kraft til å står fram med åpne og ærlige følelser.

Spontanitet og barnslig glede; den ærlige åpne følelsern uten krav som vi alle kanskje behøver litt mer av, får du fra denne stenen. Rosenkvartsen kan også redusere selvbebreidelse og negative energier, og dermed balansere selvtilliten. Stenen lindrer opprørthet og følelser om det å bli bedratt, tilogmed følelser som forårsakes av sorg. Det er en sten som tidligere, og nå bæres av kvinner for å dra til seg en ekte og trofast mann. Det sies også at denne stenen er den beste når man har havnet ut for ulykkelig kjærlighet; å komme over smerten og å dra til seg ny kjærlighet. Denne åpner for hjertechakraet og driver bort spenninger og sinne og irritasjon.. også sorg og bitterhet. Den bringer oss fred, kjærlighet og lykke og er en fin gave til en kjæreste eller en god venn. Kjærlighetsstein. (Hjerte - chakraet)
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Vakkert sett i Angel Aura Rosenkvarts
kr 499,00 kr 699,00
Vakkert sett i Angel Aura Rosenkvarts
Dette erethåndlagetsett i angelaurarosenkvarts,somerveldigvakkert og elegant.Settetbeståravanhengogkjede,armbåndogøredobber.Deterlagetikirurgiskstål. Healing, komfort, harmoni og vennskap. Rosenkvarts tiltrekker vanvittig mye positivt. Den fremmer jevn energiflyt, emosjonell ekspressivitet, vennlighet,...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856