0
kr 500,00 inkl. mva
Imara Reiki
Artikkel nr.: Kurs
Produktets tilstand: ny
Du vil få tilsendt en manual på epost. Når du har lest den avtaler vi innvielse. Hvis du ønsker kan du bli medlem i vår lukkede facebookgruppe, der du vil møte likesinnede, men det er frivillig. Når du er ferdig får du sertifikat, og kan kalle deg Imara Reiki Master.

Imara Reiki er en Reiki-modalitet av et høyere vibrasjonsenerginivå enn de fleste vanlige Reiki-modaliteter, og metoden vil bare fungere i full styrke hvis du er tilpasset den. I noen aspekter kan Reiki sin helbredende energi splitte seg i vibrasjoner (frekvensbånd). Imara Reiki er et "Nivå 5" på "Reiki-skalaen". For sammenligning er tradisjonell Usui Reiki nivå 1-3 (Reiki 1, Reiki 2 og Master). Karuna Reiki regnes som nivå 4. I noen modaliteter deles Reiki sine helbredende energier inn i vibrasjonsbånd. For de som er kjent med det systemet: Usui Reiki tar opp det første båndet, Karuna Reiki opptar det andre bandet, og Imara Reiki er fra det tredje båndet. Som du vil finne ut, er dette en intens form for Reiki-energi. Energien har en litt annen følelse, og:
Imara Reiki trenger ikke symboler

 Imara Reiki bruker en ny og enkel tilnærmingsprosess
 De fleste som innvies opplever en sterk spirituell tilkobling (med oppstigende vesener, engler, etc.)
 Imara Reiki er kjent for evnen til å helbrede tidligere livstraumer
 Imara Reiki er i stand til å helbrede undertrykte problemer (fysisk, følelsesmessig og åndelige traumer)
 Imara Reiki har bevist seg å helbrede problemer som ikke er i det bevisste sinn, men likevel påvirker deg
 Imara Reiki bruker en sterkt forenklet og intensivert fjernhealingsprosedyre
 Og sist men ikke minst er det svært vanlig at både giveren og mottakeren tar i mot informasjon under helbredelse.

Små fakta om Imara Reiki

Denne formen for Reiki er en kanalform som kom til Barton Wendel. Bart og hans bror Geoffrey raffinerte og utviklet Imara Reiki til sin nåværende tilstand. Navnet "Imara" betyr i utgangspunktet "mer" ... dermed, Imara Reiki - Mer Reiki. Når du er innviet til Imara Reiki, er det ekstremt enkelt å bruke energien, spesielt i forhold til Reiki-modaliteter som Usui Reiki, Karuna eller Tera Mai. Men: Før du kan ta Imara Reiki, må du være Reiki Master! Det er ikke så viktig om du er Usui Reiki, Usui / Tibetansk Reiki, Essential Reiki, Karuna Reiki, Kundalini Reiki, eller Seichem, men du må være på master nivå i noen av de oppførte Reiki retningene. Hvis du er i tvil ta kontakt med din lærer. Inntil nå har Imara Reiki ikke vært en reiki retning mange har visst om. Vær oppmerksom på hvorvidt du føler at du ønsker å jobbe med denne energien, og overføre den til folk som vil bli Imara Reiki Master. Noen mennesker er ikke klar for det enda, og har karmiske grunner til å være i de mer "tradisjonelle" formene for en stund, så tilby aldri noen å gjøre dem til Imara Reiki Master. Vent alltid til de ber om det dem selv.
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Englesmykke i svart turmalin
kr 269,00 kr 349,00
Englesmykke i svart turmalin
Englesmykke i svart turmalin, ekte sølv og kirurgisk stål. Håndlaget av Cathrine-Devida for healing, beskyttelse og spiritualitet. Cathrine-Devida er sertifisert krystallhealer Sort turmalin er en kraftig stein for beskyttelse mot negativ energi av alle slag. Den gir deg også en åndelig forankring og...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856