0
kr 400,00 inkl. mva
Heart of the witch empowerment Reiki
Artikkel nr.: Kurs
Produktets tilstand: ny
Manualen er på 6 sider, og du kan få den både på Norsk og Engelsk. 

Hjertet av heksens styrke. Innviet med Reiki. Jeg finner ikke en bedre oversettelse her.

Dette systemet knytter deg til heksens ånd, magisk ånd og hjertet av det sanne selvet. Heksens hjerte er av naturen og magisk orientert. Dette systemet er et magisk infusert energisystem, som hjelper deg til å koble deg raskt og enkelt  på kraften, for å forbedre/forsterke din magiske ånd og personlig kraft. Hjertet av heksens styrke er fylt med kjærlighet, åndelighet og naturforbindelser. Energiene i dette systemet vil hjelpe deg med å tolke naturens tegn og åndedyr sine meldinger. Det vil øke din evne til å jobbe med urter, og din personlige kraft for magiske ritualer. Kurset hjelper deg til å trekke opp den indre kraften fra dypt inni deg selv, og knytte den til natur og ånd. Ved hjelp av disse energiene kan du få visdom og øke energien, og dette blir sterkere jo mer du bruker det.

Som heks av vår tid anbefaler jeg dette kurset som jeg er Mester i. Jeg hjelper deg gjerne videre på din åndelige vei, hvis du trenger en mentor.
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Englesmykke i jet og turmalin
kr 269,00 kr 349,00
Englesmykke i jet og turmalin
Håndlaget englesmykke med underdel i jet (Gagat) og hode av sort turmalin. Dette er en veldig kraftfull kombinasjon, og brukes av medium, klarsynte, engleterapeuter, hekser, wicca og paganer over hele verden. Jet har historisk vært brukt som en beskyttelses stein og den har svært kraftige beskyttelses...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856