0
kr 249,00 inkl. mva
Hjertesmykke i regnbuefluoritt.
Artikkel nr.: Hjertesmykke
Produktets tilstand: ny
Metallet er ekte sølv


Fluoritt er svært beskyttende stein, som har til hensikt å trekke til seg negative energier. Den renser og stabiliserer auraen, og er ekstremt effektiv mot stråling fra datamaskinen, og elektromagnetisk stress. Steinen integrerer åndelige energier i kroppen din. Dette betyr at du med fluoritt øker dine intuitive krefter. Du får en høyere innsikt i meningen med livet, og hvorfor du er her. Dine oppgaver blir tydeligere for deg. Fluoritt hjelper deg til å kvitte deg med programmeringer. Du har ikke behov for at dine adferdsmønstre skal gjenta seg, som et dataprogram som bare gjentar sine handlinger. Den åpner opp en dør til din underbevissthet, og bringer undertrykte følelser fram til overflaten. Det er en stein som hjelper deg til å finne sannheten. Hvis du står i en konflikt der du kjenner begge parter, eller på annen måte trenger å opptre upartisk og objektivt, vil du kjenne at fluoritt hjelper deg, slik at du unngår problemer i kjølvann av slike ting.

Steinen øker din selvtillit, bedrer fysisk og mental koordinering, og motvirker psykiske lidelser Hvis du er skoleelev elelr student er fluoritt en stein du absolutt bør vurdere å bære. Gjerne sammen med citrin. Den hjelper deg til å ta til deg ny informasjon, og fremmer rask tenking. Det er viktig å forstå hvilken effekt dine tanker har på kropp og sjel. I tillegg er du avhengig av å ha følelsesmessig balanse, for at livet skal fungere bra. Fluoritt er en lysbærer av disse energiene. Forminsker en mild trauma. „Jeg finner sannheden hos meg selv.“ Hjelper til med å gjøre ferdig prosjekter man har startet, samt oppgaver man har. Fjerner negativ energi og omdanner den til universelt lys og kjærlighet. I tillegg roer den ned stress.
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Rudraksha med bergkrystall
kr 209,30 kr 299,00
Rudraksha med bergkrystall
Vakkert anheng med 4 ansikters rudraksha og bergkrystall. Ekte sølv med kjede I ekte sølv. Dette anhenget er i ekte sølv og er håndlaget og ladet. Sølv forsterker rudraksha. Rudraksha (Sanskrit: rudrākṣa = Shivas øye ) er frøkapsler av ulike arter Elaeocarpus trær som i tusenvis av år har vært brukt...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856