0
kr 199,00 inkl. mva
Favole Gotic fantasy tarot deck
Artikkel nr.: Tarotkort. Brukt
Produktets tilstand: ny
Jeg har for salg min tarotkortstokk som heter Favole Tarot. Den er nedsatt siden den ytre esken er litt slitt. Se bilder.  Kortene er like vakre og kraftfulle. Jeg har mange tarotstokker, og vil legge flere ut til salgs etter hvert. 

Favole Tarot er en mørk perle av gotisk kunst av Victoria Francés. En stigende stjerne i fantasy illustrasjon, Frances har erobret Europa og fått mange fans i USA. Den fantastiske Favole Tarot viser denne unge illustratørens signatur med den gotiske romantiske stil, med temaer og tegn inspirert av Anne Rice, H. P. Lovecraft og pre-Raphaelite sine malerier.  Hun maler denne prakten av en drømmende, tidløs verden, hjemsøkt av vakre vampyrer, mørke feer og andre mystiske skapninger av natten. Dragene i Favole Tarot avviker fra Rider-Waite tradisjonen. Her finner du finner du masker, roser og sommerfugler. Dette tarotdekket har frodig illustrert den store Ariana og følger den europeiske tradisjonen i den lille Ariana.
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Englesmykke i Golden Obsidian
kr 269,00 kr 299,00
Englesmykke i Golden Obsidian
Kraftfullt englesmykke i ekte golden obsidian. Golden obsidian tar deg inn i fremtiden og helbereder fortiden, ved å gå inn til kjernen av problemet. Den viser deg hva som er nødvendig for helbredelse, og hvilke andre krystaller du kan bruke. Golden Obsidian aktiverer tredje øye chakraet og justerer...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856