0
kr 300,00 inkl. mva
Eteriske korder. Innvielse
Artikkel nr.: kurs
Produktets tilstand: ny
Du får både lærdom og diplom med navnet ditt på etter å ha fullført denne mini workshopen.

Eteriske
korder er noe vi har til andre mennesker, så vel som

dyr og gjenstander. De som er klarsynte kan ofte se disse kordene. Jeg ser dem som ledninger som går mellom mennesker. Når forbindelser er sunne ofg fine, sitter forbindelsen i hjertechakra. Altså gode forbindelser som går mellom mennesker. De negative forbindelsene/kordene sitter ofte fast i andre chakra. Ofte ser jeg disse i solar plexus og harachakra, men de kan sette seg i andre chakra også. De kan til og med feste seg i magen, korsryggen og til og med milten. Korder kommer i mange forskjellige former. En energivampyr vil trekke energi av deg, og på den måten gjøre deg sliten og trett. To personer som er svært avhengige av hverandre, vil ha korder eller snorer som har forskanset eller limt seg sammen.

 
Enten du tror på korder bokstavelig eller billedlig, er det en god idé å fjerne dem jevnlig, for å holde energien din rein og klar. Dette er en enkel måte å gjøre det på. Først vil negative korder fjernes. Altså de som er klare til å forløses. Så vil den starte helberedelsen av de kordene som sitter fast. Når korder fjernes, heales begge personene som den satt fast i. Hvis man sitter fast i gammel kjærlighetssorg er dette bra å bruke. Alt som bør brytes og som er negativt kan heales med denne metoden.
 
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Englesmykke i svart turmalin
kr 269,00 kr 299,00
Englesmykke i svart turmalin
Englesmykke i svart turmalin, ekte sølv og kirurgisk stål. Håndlaget av Cathrine-Devida for healing, beskyttelse og spiritualitet. Cathrine-Devida er sertifisert krystallhealer Sort turmalin er en kraftig stein for beskyttelse mot negativ energi av alle slag. Den gir deg også en åndelig forankring og...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856