0
kr 329,00 inkl. mva
Englesmykke i solstein og månestein
Artikkel nr.: Engel
Produktets tilstand: ny
Da jeg så disse steinene for første gang, fikk jeg en enorm dragning til dem. De har en nydelig glans, og energien er fantastisk. Jeg måtte kombinere denne solsteinen med månestein. Litt sånn ying og yang. 2 steiner som symboliserer lys-mørke, sol-regn, varmt-kaldt osv. Hekser verden over benytter smykker med denne kombinajonen. Jeg har kirurgisk stål i dette smykket.

Solsten er en stein med stor viljestyrke, mental klarhet, åpenhet og varme. Stenen er i besittelse av lederegenskaper, noe som kan komme bæreren til gode. De som føler seg kallet til å være ledere vil se at solsten hjelper med å bygge opp gode lederegenskaper og positive nettverk. Solsten gir disiplin og mot til å gå videre på ideer og tanker som kan gå imot strømmen, men som viser seg å være godt på sikt. Mennesker som blir holdt tilbake av frykt, dårlig selvtillit og tvil, vil ha godt av å invitere solstenen inn i livet deres. 
Solsten avslører ego og hjelper bæreren til å søke sitt høyeste potensiale. Stenen avslører uærlighet og gir deg lyst til å være sannferdig. Solsten og månesten jobber fantastisk sammen. De er ying (månesten) og yang (solsten) Sammen skaper de den fullkomne harmoni. 
Når dine chakraer er svake så lyser solsten dem opp. Den er med andre ord en vitamininnsprøytning for dine chakraer. Stenen gir hell, lykke og glede. Den gir også hell i spill. 
Bruk solsten for å kutte korder og negative bånd til andre mennesker. Du kan sette stenen på chakraene dine for å hjelpe til med dette arbeidet. Er du et typisk ja menneske har du nytte av å bruke solsten, for å løsne deg fra følelsen av å måtte hjelpe andre mennesker til en hver tid, på bekostning av deg selv (healingavtaler)
Stenen reduserer magesår og kronisk sår hals. Den har også vært brukt til idrettsutøvere for å helberede brusk og ben samt verkende føtter og rygg. Solsten løser opp seksuelle ubalanser. Har du problemer med lyst og lidenskap er dette stenen for deg. Den påvirker stort sett alt som har med vår seksualitet å gjøre, som f.eks. lyst, nærvær, spontanitet og kreativitet. Den vekker begjær så bruk den gjerne sammen som par hvis dere har mistet gløden. Bruk den gjerne forebyggende også. Solsten virker positivt mot depresjon.. Generell virkning av solsten forsterkes med rav og månesten. 
Månesten vibrerer på feminin visdom og Gudinnens energi. Den har en reflekterende og beroligende energi. Månesten styrker bærerens intuisjon, psykiske persepsjon, balanse og harmoni. Det sies at den har makt til å oppfylle bærerens ønsker. Det er jo også en grunn til at man bør bære stenen. Stenen lindrer stress, angst og bringer kvinnens hormoner i balanse. Vibrerende med feminin visdom og Gudinnens energi skal man være oppmerksom på at dette topper seg ved måneforandringer. Ved fullmåne har månesten er reflekterende og beroligende energi. Den bidrar til å styrke intuisjon og psykisk persepsjon, og bringer balanse og harmoni med alle rundt bæreren. Stenen sies å ha makt til å oppfylle ønsker. Månestenen gir honnør til Gudinnen i alle kvinner. Den støtter deg til å ha et balansert fokus i livet. 
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Englesmykke i Golden Obsidian
kr 269,00 kr 349,00
Englesmykke i Golden Obsidian
Kraftfullt englesmykke i ekte golden obsidian. Golden obsidian tar deg inn i fremtiden og helbereder fortiden, ved å gå inn til kjernen av problemet. Den viser deg hva som er nødvendig for helbredelse, og hvilke andre krystaller du kan bruke. Golden Obsidian aktiverer tredje øye chakraet og justerer...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856