0
kr 349,00 inkl. mva
Englesmykke i larvikitt
Artikkel nr.: Engel
Produktets tilstand: ny

En jordende engel, med sterk kontakt med krystall devaene. Håndlaget i kirurgisk stål. Vingen er i vanlig stål. 6 cm lang. Nederste kule er 14 mm og øverste er 8 mm. 


Larvikitt er en beskyttende og jordende stein. Den muliggjør en sterk forbindelse med energiene til Jorden, og bidrar til å få kontakt med åndene i naturen. Larvikitt stimulerer indre visjoner og forbedrer våre synske evner. Den lar oss se fortiden, gir klarhet til visjoner om tidligere liv. Larvikitt kan nøytralisere og avbryte spells som ikke lenger er ønsket. Den frastøter negativ energi. Larvikitt øker vår sikkerhet og styrker vårt intellekt. Stenen stimulerer til kreativitet og utveksling av visdom. Larvikitt hjelper oss til å se oss selv gjennom øynene til vårt høyere selv, og øker vårt selvbilde. Den lærer deg tålmodighet og kan være en god støtte for deg i å realisere dine mål. Stenen hjelper oss også til å forstå og løse kompliserte saker, og å ta avgjørelser som er rasjonelle og nøkterne, og ikke basert på våre følelser.

Larvikitt hjelper hjernen til å ta inn ny informasjon. Den skaper nye veier for kunnskap og kan åpne nye dører for oss. Den kan bidra til å gjøre oss mer tilpasningsdyktig i situasjoner vi trenger det.

Ellers så kan stenen hjelpe på mennesker som sliter med lærevansker. Den kan brukes til å behandle hudsykdommer, og gir samtidig vitalitet og ungdommelighet. Den renser kroppens vev, harmoniserer stoffskiftet og hjelper på muskelsmerter og leddsykdommer. Larvikitt beroliger nerver og reduserer blodtrykket.
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Smykkesett i ekte sølv
kr 195,30 kr 279,00
Smykkesett i ekte sølv
Et nydelig nsett i ekte sølv bestående av Anheng, øredeobber og ring. Ringstørrelsen er 6 som er 52 og 8 som er 57. Gi beskjed når du sjekker ut hvilken ringstørrelse du skal ha. Anhenget er et anker som står for jording og håp. Ringen er med Swarovski krystaller. Øredobbene er vakre og massive med insripsjonen...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856