0
kr 349,00
kr 269,00 inkl. mva
Englesmykke i jet og turmalin
Artikkel nr.: Kraftfull
Produktets tilstand: ny
Håndlaget englesmykke med underdel i jet (Gagat) og hode av sort turmalin. Dette er en veldig kraftfull kombinasjon, og brukes av medium, klarsynte, engleterapeuter, hekser, wicca og paganer over hele verden.

Jet
har historisk vært brukt som en beskyttelses stein og den har svært kraftige beskyttelses energier. Stenen er kjent for å avverge negativitet og onde energier. Den stopper psykiske angrep og depresjon. Fordi jet absorberer så mye negativ energi,er den svært gunstig hvis du er utsatt for depresjon eller nedstemthet.

Jet hjelper brukeren til å være på vakt og ikke være naiv. Den får deg til å komme med konstruktive løsninger på dine problemer. Jet trekker ut negativ energi fra auraen, og kan initiere psykiske opplevelser. Den avdekker negativitet fra fortiden, fra dette og tidligere liv. Dette er opplevelser man fortsatt bærer med seg i sin underbevissthet. Stenen hjelper deg til å forstå og arbeide med ditt liv og dine karmiske sykluser.

Jet er en sten som bærer på sympatienergier. Den gir deg støtte hvis du har store smerter fysisk og psykisk. Hvis du har sorg etter tap av noe eller noen, så hjelper det å bære en jet. Sorgen kan da bearbeides slik at man ser lyset i enden av tunellen. Bruk den over lang tid ved sorg og savn. Bruk jet hvis du har kjærlighetssorg.
Noen mennesker er plaget av hodepine som sitter rett bakom øynene. Dette ubehaget tar jet bort. Den er også fin å bruke ved generell hodepine og migrene. Bær den da over lengre tid
Hvis du skal bruke jet, les nøye videre. Den skal renses på en spesiell måte. Det nytter ikke å legge jet ute i solen til ladning eller skylle den i kaldt vann. Ved rensing og ladning skal jet legges i havsalt i en natt og blant bergkrystaller den neste natten. Da kan du være helt trygg på at all negativ energi er borte.

Jet er en beskyttende stein som beskytter mot onde ånder, magiske forbannelser og trolldom. Den beskytter også sin eier fra fiender. Stenen absorberer negativ energi og depresjon fra sin eier. Det har alltid vært sagt at jet er ekstremt kraftig. Før i tiden ble slike stener nøye bevoktet. Det var sagt at den kunne gjøre mye skade i gale hender, for den kunne brukes til å manipulere brukeren/eieren. Sammen med rav blir den virkelig magisk. En hver heks bør ha et smykke av jet og rav. De har blitt funnet sammen i smykker i forhistorisk tid. Wicca og yppersteprestinner, og særlig de som følger ritualene etter Gerhald Gardner, bruker smykker med jet og rav i kombinasjon
Jet vibrerer på rotchakra og tredje øye chakra. Du kan bruke jet for å vekke kundalinikraften

Tekst Cathrine Kristiansen copyrigh

Sort turmalin
er en kraftig stein for beskyttelse mot negativ energi av alle slag. Den gir deg også en åndelig forankring og jording. Denne krystallen er en av de mest populære når det kommer til beskyttelse og metafysiske formål. Ikke rart siden den er så vanvittig sterk, og skyver bort alt negativt. Selv om denen stene en svart vibrerer den på lykke og positive holdninger, uansett omstendigheter som du befinner deg i.   

Krystallen styrker immunforsvaret og hjelper deg som har allergier, slik at du kan føle deg lettere. Når du treffer mennesker som har vibrasjoner som er ubehagelige, støter svart turmalin den negative energien fra seg, slik at du ikke får den i deg. Den er fantastisk å bære som et smykke på kroppen, i kontakt med huden.  Svart turmalin vibrerer på rot og det chakra som du har under føttene dine, "earthstar" chakra.   Dette er en kraftig stein for jording. Den vil også beskytte deg mot psykiske angrep og negative energier.  I et rom vil svart turmalin rense området der de er plassert
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Englesmykke i mørk ametyst
kr 249,00 kr 349,00
Englesmykke i mørk ametyst
Englesmykke i mørk ametyst. Jeg venter inn flere smykkesteiner og rydder plass. Engelen er på tilbud til 249 kr. Vanlig pris er 349 kr. Ekte sølv og kirurgisk stål. Ametyst er en kraftfull og beskyttende stein. Den legger en boble av lys rundt kroppen din. Steinen vil beskytte deg mot psykisk angrep,...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856