0
kr 299,00 inkl. mva
Englesmykke i agat og jaspis
Artikkel nr.: Englesmykke
Produktets tilstand: ny
Englesmykke i agat og jaspis. En nydelig kombinasjon. Engelen er håndlaget i kirurgisk stål og lages i kun 5 eksemplarer.

Fremmer selvtillit og selvrespekt. Styrker og beskytter. Gir mot og
handlekraft. God for hjertet. Gir seighet, utholdenhet, evne til å tilpasse seg, styrker gavmildhet, løsner opp negative følelser, styrker kjærlighetsfylte følelser, lindrer sorg og savn. Stabilisering og balanse, øker selvfølelsen. Fremmer indre ro.

Den kan øke konsentrasjonen, og sammen med klare krystaller kan den stimulere minner. Den stabiliserer auraen og fjerner negative energier. Plassert på hjertet så fjerner den følelsesmessige sykdommer som gjør at man ikke aksepterer kjærlighet. Plassert på magen, eller ved å benytte den som drikkeessens, stimulerer den fordøyelses prosessen. Den healer øyne, mage og livmor. Den kan rense lymfesystem og bukspyttkjertelen. Styrker blodkarene og hjelper mot hudproblemer.

Jasper er kjent som en stein som finner feil. Den opprettholder og støtter deg gjennom tider med stress, og bringer ro og helhet. Jaspis gir beskyttelse og absorberer negativ energi. Den balanserer yin og yang. Steinen beskytter motelektromagnetisk stråling, og miljøforurensning. En god stein på alle typer stråling. Er du overfølsom kan dette være riktig stein for deg. Jaspis oppmuntrer deg til ærlighet med deg selv. Den gir mot til å takle problemer, gjennom å finne fram "krigeren" i deg. Jaspis er en stein som gir kvikk tankegang, og fremmer dine organisatoriske evner. Steinen stimulererfantasien og forvandler ideer til handling. Forlenger seksuell nytelse. Den støtter kropp og sjel under langvarig sykdom, og gir masse energi til kroppen. Jaspis har mange forskjellige steiner. Dette er en generell beskrivelsee som dekker alle.

kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Kraftfullt kvinnesmykke
kr 329,00 kr 399,00
Kraftfullt kvinnesmykke
Et nydelig og håndlaget smykke i lilla agat, charoitt, rosa agat og Swarovski krystaller. Kirurgisk stål slik at man unngår kontaktallergi. Deler i ekte sølv for å forsterke steinenes egenskaper God for hjertet. Gir seighet, utholdenhet, evne til å tilpasse seg, styrker gavmildhet, løsner opp negative...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856