0
kr 329,00 inkl. mva
Englesmykke I rosa opal
Artikkel nr.: Englesmykke
Produktets tilstand: ny
 Mine englesmykker er laget med tanke på healing gjennom krystaller. Denne engelen er i rosa opal, ekte sølv og kirurgisk stål. Jeg bruker mye kirurgisk stål siden det er så mange mennesker som har allergier. 
Denne steinen er sterkt å anbefale for sine mange fysiske og psykiske egenskaper. Den hjelper på opptak av proteiner i kroppen, og hjelper deg med å holde lungenefriske. Bruk rosa opal hvis du sliter med hodepine. Den hjelper på sykdommer i blodet.
Steinen bringer håp som sammen med positive tanker og handlinger = Manifestasjon.  Jeg har ikke forstått hvordan den overfører denne energien, men dette er en av de beste steinene for å manifisere dine ønsker til virkelighet. Bruk den for å forsterke det å få gjennomført det du vil. Den speiler og forsterker din positivitet og dine ønsker til de grader. Hvis du vil bestå eksamen eller ha den jobben, eller gjøre suksess, eller få drømemr oppfylt, så bruk rosa opal.Absorpsjonen og overføring av energi gir positiveresultater for bæreren. Rosa opal bringer psykisk stabilitet til sinn gjør deg stabil hvis du ønsker at den skal gjøre det for deg. Steinen vibrerer på romantikk og kjærlighet. Sov med rosa opal om natten. Den hjelper deg i å finne løsning på et problem.
Steinen bringer glede. I tider med stress bidrar den med optimisme. Den bringer frihet fra stress, skyld og skam og forbedrer din tankeprosess. Hjelper deg til å oppnå kontakt med våre vakre engler.


Tekst Cathrine-Devida Kristiansen 2013
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Englesmykke i Golden Obsidian
kr 269,00 kr 349,00
Englesmykke i Golden Obsidian
Kraftfullt englesmykke i ekte golden obsidian. Golden obsidian tar deg inn i fremtiden og helbereder fortiden, ved å gå inn til kjernen av problemet. Den viser deg hva som er nødvendig for helbredelse, og hvilke andre krystaller du kan bruke. Golden Obsidian aktiverer tredje øye chakraet og justerer...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856