0
kr 329,00 inkl. mva
Englesmykke I chiastolitt korsstein
Artikkel nr.: Englesmykke
Produktets tilstand: ny
Englesmykke i chiastolitt som også kalles for korsstein. Håndlaget i noen få eksemplarer. Kirurgisk stål

Stenen kalles også for korssten. Den arbeider med offer og martyrrollen og kan, for noen mennesker, virke meget provoserende. Dersom man har en tendens til å spille en av disse rollene, kan det være meget vanskelig å akseptere og kvitte seg med dem. Disse roller er som regel en del av ens personlighet og det er derfor man må arbeide lenge med denne sten for å gjøre noe med dem. Det er også derfor at stenen kan virke provoserende fordi den får årsaken til disse rollene til overflaten. Den hjelper deg med autoriteter, det å finne sin plass i sammfunnet.

 Stenen symboliserer døden og gjenfødelsen og forståelsen av det udødelige. Korset er et symbol for balansen mellom materie og ånd. Den hjelper til med å få et balansert perspektiv i alle sammenhenger. Den assosieres med hengivelse, spesielt hengivelsen til bevisstheten og nærhet, som i seg selv transformerer negativitet. Det sies at stenen også hjelper oss å løse problem av mystisk karakter, og den vil på den måten også hjelpe til med innsikt.
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Englesmykke i Golden Obsidian
kr 269,00 kr 369,00
Englesmykke i Golden Obsidian
Kraftfullt englesmykke i ekte golden obsidian. Golden obsidian tar deg inn i fremtiden og helbereder fortiden, ved å gå inn til kjernen av problemet. Den viser deg hva som er nødvendig for helbredelse, og hvilke andre krystaller du kan bruke. Golden Obsidian aktiverer tredje øye chakraet og justerer...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856