0
kr 329,00 inkl. mva
Englesmykke I chiastolitt korsstein
Artikkel nr.: Englesmykke
Produktets tilstand: ny
Englesmykke i chiastolitt som også kalles for korsstein. Håndlaget i noen få eksemplarer. Kirurgisk stål

Stenen kalles også for korssten. Den arbeider med offer og martyrrollen og kan, for noen mennesker, virke meget provoserende. Dersom man har en tendens til å spille en av disse rollene, kan det være meget vanskelig å akseptere og kvitte seg med dem. Disse roller er som regel en del av ens personlighet og det er derfor man må arbeide lenge med denne sten for å gjøre noe med dem. Det er også derfor at stenen kan virke provoserende fordi den får årsaken til disse rollene til overflaten. Den hjelper deg med autoriteter, det å finne sin plass i sammfunnet.

 Stenen symboliserer døden og gjenfødelsen og forståelsen av det udødelige. Korset er et symbol for balansen mellom materie og ånd. Den hjelper til med å få et balansert perspektiv i alle sammenhenger. Den assosieres med hengivelse, spesielt hengivelsen til bevisstheten og nærhet, som i seg selv transformerer negativitet. Det sies at stenen også hjelper oss å løse problem av mystisk karakter, og den vil på den måten også hjelpe til med innsikt.
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Sett i katteøye og regnbuemånestein
kr 499,00 kr 699,00
Sett i katteøye og regnbuemånestein
Nydelig og kraftfullt gudinne sett i katteøye av krysoberyll og regnbuemånestein. Som healer og klarsynt hadde jeg behov for energiene, og laget det til meg selv. Jeg har laget noen få sett til. Katteøye kalles for lotto og pengesteinen. Månestein er veldig transformerende jobber med evnene. Katteøye...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856