0
kr 299,00 inkl. mva
Englesmykke I charoitt
Artikkel nr.: Englesmykke
Produktets tilstand: ny
Et flott englesmykke i mørk charoitt. Vakre vinger med glitrende steiner.  Håndlaget i ekte sølv og kirurgisk stål. 

Charoitt er en vakker sten som finnes i større masser i på Aldan-platået i østlige Sibir. Altså kun på et sted i hele verden. Den har sitt navn etter elven Charo som går gjennom området.  Det er kjemisk et silikat av kalium, kalsium og natrium. 

Charoite kalles ofte den store transformasjonsstenen. Healere mener stenen besitter stor makt. Spesielt forvandler den negative følelser som sinne og frykt til positive følelser. Som en del av transformasjonsprosessen eliminerer den de negative følelsene,slik at man kan endre kurs og gå videre. Vi velger jo ofte veien vår basert på vår frykt. Charoitt tillater deg til å gå ut av din komfortsone slik at du virkelig får utvikle deg, og dermed ta de valgene som er de beste for deg. 

Charoitt er en fantastisk inspirasjonssten. Den øker bærerens kreativitet, åndelig vekst, og viser deg at gamle vanskelige situasjoner faktisk kan ta nye veier, og dermed løse et problem. Dette er en stein som gjør det mulig for deg å se klart, noe sombringer med seg økt selvtillit og en vei ut av offerrollen. En av stenens flotte egenskaper er dens arbeid med bærerens indre mot. Den jobber bort din frykt og øker din indre styrke. Skal du stå i din egen kraft er det en tøff vei å gå for mange. Charoitt kan hjelpe deg i denne prosessen.

Charoitt er en sten for profeti og klarsyn. 

Fysisk er Charoite kjent for å jobbe i en vanvittig fart. Stenen hjelper mothodepine, leverproblemer, alkohol avgiftning, alkoholmissbruk, missbruk av alle slag, kramper, hjerteproblemer, øyeproblemer og nerver. Stenen øker immunforsvaret. Bær den gjerne over thymus for best virkning. Sliter du med tretthet kan en kombinasjon av labradoritt og charoitt få deg til å våkne. :)) En skikkelig energibooster. Sammen med ametyst fremmer den god søvn, dype drømmer og klare tanker.  

Radiografer og andre som arbeider med røntgen bør bruke Charoite forå beskytte seg mot den strålingen som kan være til stedeunder deres arbeidstid.

Tekst Cathrine-Devida Kristiansen 2012

kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
3 kraftulle heksekurs
kr 1 000,00 kr 2 100,00
3 kraftulle heksekurs
Kurs i Magic Reiki, Elemental Reiki og Heart of the witch empowerment Reiki. Hvis det bor en heks i deg, eller wicca kan dette være et bra kurstilbud for deg. Det samme hvis du ønsker å lære å praktisere magi. Vi kjører et tilbud nå, der du får kursene med 3 individuelle sertifikater utdelt av oss i...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856