0
kr 349,00 inkl. mva
Englesmykke I Labradoritt og Charoitt
Artikkel nr.: Englesmykke
Produktets tilstand: ny

Mine englesmykker er laget med tanke på healing gjennom krystaller. Denne engelen er i labradoritt og charoitt, ekte sølv og kirurgisk stål. Jeg bruker mye kirurgisk stål siden det er så mange mennesker som har allergier.  Kirurgisk stål inneholder nikkel, men det frigis ikke av metallet, og derfor er det bra for den som har allergi.   Sølv inneholder spor av nikkel. Smykker av sølv og kirurgisk stål er som oftest litt dyrere enn smykker med nikkel og bly.

Labradoritt er en kraftig stein som gir en magisk hverdag. Bruk denne steinen for å hindre at andre tapper deg for energi. Steinen vibrerer på kontakt med naturånder. Gir mot, klarhet og hjelp til å stå i egen kraft. Du trenger ikke energien fra andre for å være sterk. Det sies at den helbreder mental forvirring og ubesluttsomhet. Labradoritt tillater oss å forstå oss selv på et dypere nivå, den lar oss få vite hvem vi virkelig er. Sakte men sikkert gir vi slipp på alt vi ikke trenger. Den gir beskyttelse og hjelper mot angst.
 
Fysisk styrker labradoritt immunforsvaret, god mot fordøyelsesproblemer og synsforstyrrelser. Sliter du med overvekt kan du med fordel bruke labradoritt. Gjerne i kombinasjon med mookaitt og dolomitt.  
 
Labradoritt tillater klarhet til å komme inn i våre liv. Den gir transformasjon på alle nivåer og er faktisk en av de sterkeste transformasjonssteinene som finnes på jorden. Derfor vil du merke at den gir mulighet for at endringer skal skje, og er spesielt bra for dem som frykter det. 
 
 
Bruk labradoritt sammen med charoitt hvis du sliter med tretthet og dårlig energi.
 

Charoitt er en vakker sten som finnes i større masser i på Aldan-platået i østlige Sibir. Altså kun på et sted i hele verden. Den har sitt navn etter elven Charo som går gjennom området.  Det er kjemisk et silikat av kalium, kalsium og natrium. 

Charoite kalles ofte den store transformasjonsstenen. Healere mener stenen besitter stor makt.  Spesielt forvandler den negative følelser som sinne og frykt til positive følelser. Som en del av transformasjonsprosessen eliminerer den de negative følelsene, slik at man kan endre kurs og gå videre. Vi velger jo ofte veien vår basert på vår frykt. Charoitt tillater deg til å gå ut av din komfortsone slik at du virkelig får utvikle deg, og dermed ta de valgene som er de beste for deg. 

Charoitt er en fantastisk inspirasjonssten. Den øker bærerens kreativitet, åndelig vekst, og viser deg at gamle vanskelige situasjoner faktisk kan ta nye veier, og dermed løse et problem. Dette er en stein som gjør det mulig for deg å se klart, noe som  bringer med seg øktselvtillit og en vei ut av offerrollen. En av stenens flotte egenskaper er dens arbeid med bærerens indre mot. Den jobber bort din frykt og øker din indre styrke. Skal du stå i din egen kraft er det en tøff vei å gå for mange. Charoitt kan hjelpe deg i denne prosessen.

Charoitt er en sten for profeti og klarsyn. 

Fysisk er Charoite kjent for å jobbe i en vanvittig fart. Stenen hjelper mot hodepine, leverproblemer, alkohol avgiftning, alkoholmissbruk, missbruk av alle slag, kramper, hjerteproblemer, øyeproblemer og nerver. Stenen øker immunforsvaret. Bær den gjerne over thymus for best virkning. Sliter du med tretthet kan en kombinasjon av labradoritt og charoitt få deg til å våkne. :)) En skikkelig energibooster. Sammen med ametyst fremmer den god søvn, dype drømmer og klare tanker.    

Radiografer og andre som arbeider med røntgen bør bruke Charoite for å beskytte seg motden strålingen som kan være til stede under deres arbeidstid.

Tekst Cathrine-Devida Kristiansen 2012

kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Englesmykke i svart turmalin
kr 269,00 kr 349,00
Englesmykke i svart turmalin
Englesmykke i svart turmalin, ekte sølv og kirurgisk stål. Håndlaget av Cathrine-Devida for healing, beskyttelse og spiritualitet. Cathrine-Devida er sertifisert krystallhealer Sort turmalin er en kraftig stein for beskyttelse mot negativ energi av alle slag. Den gir deg også en åndelig forankring og...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856