0
kr 299,00 inkl. mva
Englesmykke I Jet
Artikkel nr.: Englesmykke
Produktets tilstand: ny
Kraftfull engel i ekte Jet. Håndlaget i ekte sølv og vinge av stål.

Jet er egentlig fossilt kull. Det er derfor stenen kjennes så lett ut. Den er av fossilt materiale fra tre som har vært nedsenket i stillestående vann i millioner av år. Det finnes bevis for at jet har vært brukt så langt tilbake som 1400 år før Kristus. De er da funnet i forhistoriske graver. Ellers har jet vært brukt som sørgestein i Viktoriatiden.
Jet er brun eller svart og kan inneholde pyritt som er svovelkis, noe som kan gi en metallisk glans.
Jet kalles også svart rav og kan bli elektrisk slik som rav blir når man gnir på den.

Jet har historisk vært brukt som en beskyttelses stein og den har svært kraftige beskyttelses energier. Stenen er kjent for å avverge negativitet og onde energier. Den stopper psykiske angrep og depresjon. Fordi jet absorberer så mye negativ energi,er den svært gunstig hvis du er utsatt for depresjon eller nedstemthet.

Jet hjelper brukeren til å være på vakt og ikke være naiv. Den får deg til å komme med konstruktive løsninger på dine problemer. Jet trekker ut negativ energi fra auraen, og kan initiere psykiske opplevelser. Den avdekker negativitet fra fortiden, fra dette og tidligere liv. Dette er opplevelser man fortsatt bærer med seg i sin underbevissthet. Stenen hjelper deg til å forstå og arbeide med ditt liv og dine karmiske sykluser.

Jet er en sten som bærer på sympatienergier. Den gir deg støtte hvis du har store smerter fysisk og psykisk. Hvis du har sorg etter tap av noe eller noen, så hjelper det å bære en jet. Sorgen kan da bearbeides slik at man ser lyset i enden av tunellen. Bruk den over lang tid ved sorg og savn. Bruk jet hvis du har kjærlighetssorg.
Noen mennesker er plaget av hodepine som sitter rett bakom øynene. Dette ubehaget tar jet bort. Den er også fin å bruke ved generell hodepine og migrene. Bær den da over lengre tid
Hvis du skal bruke jet, les nøye videre. Den skal renses på en spesiell måte. Det nytter ikke å legge jet ute i solen til ladning eller skylle den i kaldt vann. Ved rensing og ladning skal jet legges i havsalt i en natt og blant bergkrystaller den neste natten. Da kan du være helt trygg på at all negativ energi er borte.

Jet er en beskyttende stein som beskytter mot onde ånder, magiske forbannelser og trolldom. Den beskytter også sin eier fra fiender. Stenen absorberer negativ energi og depresjon fra sin eier. Det har alltid vært sagt at jet er ekstremt kraftig. Før i tiden ble slike stener nøye bevoktet. Det var sagt at den kunne gjøre mye skade i gale hender, for den kunne brukes til å manipulere brukeren/eieren. Sammen med rav blir den virkelig magisk. En hver heks bør ha et smykke av jet og rav. De har blitt funnet sammen i smykker i forhistorisk tid. Wicca og yppersteprestinner, og særlig de som følger ritualene etter Gerhald Gardner, bruker smykker med jet og rav i kombinasjon
Jet vibrerer på rotchakra og tredje øye chakra. Du kan bruke jet for å vekke kundalinikraften

Tekst Cathrine Kristiansen copyright
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Sett i rubin i zoisitt
kr 399,00 kr 499,00
Sett i rubin i zoisitt
Kraftfullt sett med armbånd og anheng i rubin i zoisitt. Anhenget er i zoisitt, og det henger en ekte rubin i den. I kirurgisk stål. Håndlagetav Cathrine-Devida.
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856