0
kr 349,00 inkl. mva
Engle anheng i turmalin og falkøye
Artikkel nr.: Engel
Produktets tilstand: ny
Dette er en stor og kraftfull engel. Den er rundt 6 cm lang. Sølv og vinger av stål. Med kropp av turmalin, og hode av falkøye. Turmalinen har flere farger og "steiner" og inneholder: sort turmalin, grønn turmalin og rosa turmalin. Dermed har den også i seg alle disse egenskapene.

Falkøye: Den er mørk i fargen, nesten blåsvart og på enkelte vil du finne grønne og grå striper, og det kan se ut som den skifter når den beveges. Gir indre fred og kraft. Styrker forbindelsen til moder jord. Egner seg også godt til å beskytte imot negative påvirkninger fra omgivelsene. Har en godt effekt på 1, 5 og 6 energisenter. Ingen stein er lik og varier i størrelse, farge og form.


Turmalin er en skikkelig kraftig healing-stein, og den kan være i mange farger. 

Sort Turmalin er ikke så vanlig som andre turmalin farver. Sort turmalin er en kraftig stein for beskyttelse mot negativ energi av alle slag. Den gir deg også en åndelig forankring og jording. Denne krystallen er en av de mest populære når det kommer til beskyttelse og metafysiske formål. Ikke rart siden den er så vanvittig sterk, og skyver bort alt negativt. Selv om denen stene en svart vibrerer den på lykke og positive holdninger, uansett omstendigheter som du befinner deg i. Krystallen styrker immunforsvaret og hjelper deg som har allergier, slik at du kan føle deg lettere. Når du treffer mennesker som har vibrasjoner som er ubehagelige, støter svart turmalin den negative energien fra seg, slik at du ikke får den i deg. Den er fantastisk å bære som et smykke på

Rosaturmalin:
Tradisjonelt er det sagt at turmalin fordriver frykt og negativitet, beroliger nervene, gir inspirasjon og fordriver bort sorg. Sensualiteten din kommer mere frem, konsentrasjon og veltalenhet forbedrer seg, og balansen i kjærlighetsforholdet ditt blir gjenopprettet. Rosa turmalin gir deg bedre søvn.

Virker mot blodforgiftning, generellt smittsomme sykdommer, anemi og lymfatiske sykdommer. Steinen hjelper mennesker som har vært utsatt for overgrep og vold til å gi slipp på det vonde, slik at det ikke får overtak på livet i nåtid.
Alle former for turmalin stimulerer de biomagnetiske, elektriske og crystalinske egenskaper i kroppen våres. Denne elektriske effekten stimulerer til kommunikasjon mellom våre forskjellige kropper. Astralkroppen m.m. Rubellite aktiverer de psykospirituelle egenskapene i vårt andre chakra som er hara/navle chakraet. Sykdommer forbundet med dette chakra blir lettere, mens meridianene og de subtile organer i det andre chakra blir styrket. Som en tanke forsterker, aktiverer rubellite alle de kvaliteter og egenskaper som er lagret i hara chakra. Kreativitet og fruktbarhet blir stimulert, og en altfor passiv eller aggressiv natur blir balansert med denne vakre rosa steinen. Rubellite styrker spesielt hjertet og viljestyrken, og manifesterer større visdom hos den enkelte. Steinen frigjør også energi, slik at du klarer å følge den gode flyten i ditt liv, i stedet for å føle motstand mot det. Rosa turmalin kan hjelpe deg til å slappe av og roe deg ned hvis du sliter med frykt og/eller stress.  

Rosa turmalin beskytter mot elektromagnetisk stråling og stråling fra dataskjermer, microbølgeovn, og andre ting som avgir stråling.

Grønn turmalin Grønn brukes for å bearbeide sorg, fremgang, økonomi, kreativitet og meditasjon. og for søvnløshet. Den er også bra ved blodtrykksproblemer, astma og utattelse og forsterker immunforsvaret. Dnne går på hjertechakraet
 
kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Sett i karneol og aprikosagat
kr 499,00 kr 799,00
Sett i karneol og aprikosagat
Vakkert håndlaget sett med anheng, armbånd og ring i karneol og aprikosagat. Håndlaget av Cathrine-Devida, krystallhealer og klarsynt. Jeg lager smykker med englenes veiledning. I kirurgisk stål slik at man unngår allergi. Karneol er en agat og en kraftig stein for sacralchakra/navlechakra. Stenen øker...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856