0
kr 279,00 inkl. mva
Engle anheng i rhodokrositt
Artikkel nr.: Engel
Produktets tilstand: ny
Nydelig englesmykke i ekte sølv, med vinge i stål. Håndlaget, og med utvalgt rhodokrositt for best healing.

Kjærlighetsstein.

Beskyttende.

Styrker attraktiviteten i kjærlighetsforbindelser.

Lindrer sorg og savn.

Styrker følelsesmessig balanse intelligens og hukommelse.

 Gir deg mot til å se tingene slik de virkelig er. Brukes ved følelsesmessige svingninger. Kan frembringe bilder fra tidligere liv, godt egnet ved regresjon. Mot infeksjoner og spenninger i kroppen. Den rosa Rhodokrositt, med nesten hvite bånd, er i dag meget populær både som smykkestein og som lommestein. Rhodokrositt skaper harmoni mellom mennesker, den gir livsenergi som gjennomstrømmer alt levende, hjelper med å få kjærligheten ned på jorden, god i mot hysteri, stress indre og ytre press.

Rhodokrositt anbefales hvis der er noe i vår fortid, som vi ikke kan kvitte oss med. Livsstrømmen i steinen skal minne oss om de kjeder av årsaker og virkninger som har formet vår skjebne og personlighet.

De mennesker som vi har møtt og som har påvirket oss både i en positiv og negativ retning. Dersom vi støter på smertefulle erindringer, hjelper Rhodocrosit oss med å tilgi, også hvis det er oss selv som vi har vanskelig å tilgi. Den er også en meget fin vennskapsstein. Forærer man en Rhodokrosit til en venn er det tegn på at man aksepterer vedkommende, presis som han eller hun er, på godt og ondt.

Det burde være en stein som blir brukt mye. Rhodokrositt skaper harmoni mellom mennesker, den gir livsenergi som gjennomstrømmer alt levende, hjelper med å få kjærligheten ned på jorden, god i mot hysteri, stress indre og ytre press. Energi, fred, kjærlighet, ved psykosomatiske problem

kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Sett i katteøye og regnbuemånestein
kr 499,00 kr 699,00
Sett i katteøye og regnbuemånestein
Nydelig og kraftfullt gudinne sett i katteøye av krysoberyll og regnbuemånestein. Som healer og klarsynt hadde jeg behov for energiene, og laget det til meg selv. Jeg har laget noen få sett til. Katteøye kalles for lotto og pengesteinen. Månestein er veldig transformerende jobber med evnene. Katteøye...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856