0
kr 279,00 inkl. mva
Engle anheng i rhodokrositt
Artikkel nr.: Engel
Produktets tilstand: ny
Nydelig englesmykke i ekte sølv, med vinge i stål. Håndlaget, og med utvalgt rhodokrositt for best healing.

Kjærlighetsstein.

Beskyttende.

Styrker attraktiviteten i kjærlighetsforbindelser.

Lindrer sorg og savn.

Styrker følelsesmessig balanse intelligens og hukommelse.

 Gir deg mot til å se tingene slik de virkelig er. Brukes ved følelsesmessige svingninger. Kan frembringe bilder fra tidligere liv, godt egnet ved regresjon. Mot infeksjoner og spenninger i kroppen. Den rosa Rhodokrositt, med nesten hvite bånd, er i dag meget populær både som smykkestein og som lommestein. Rhodokrositt skaper harmoni mellom mennesker, den gir livsenergi som gjennomstrømmer alt levende, hjelper med å få kjærligheten ned på jorden, god i mot hysteri, stress indre og ytre press.

Rhodokrositt anbefales hvis der er noe i vår fortid, som vi ikke kan kvitte oss med. Livsstrømmen i steinen skal minne oss om de kjeder av årsaker og virkninger som har formet vår skjebne og personlighet.

De mennesker som vi har møtt og som har påvirket oss både i en positiv og negativ retning. Dersom vi støter på smertefulle erindringer, hjelper Rhodocrosit oss med å tilgi, også hvis det er oss selv som vi har vanskelig å tilgi. Den er også en meget fin vennskapsstein. Forærer man en Rhodokrosit til en venn er det tegn på at man aksepterer vedkommende, presis som han eller hun er, på godt og ondt.

Det burde være en stein som blir brukt mye. Rhodokrositt skaper harmoni mellom mennesker, den gir livsenergi som gjennomstrømmer alt levende, hjelper med å få kjærligheten ned på jorden, god i mot hysteri, stress indre og ytre press. Energi, fred, kjærlighet, ved psykosomatiske problem

kommentarer
Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første!
Skriv omtale
Englestein kurs og englesmykke
kr 349,00 kr 549,00
Englestein kurs og englesmykke
200 kr i avslag i en begrenset periode. Nå får du englesteinskurset og innvielsen, pluss et av mine håndlagede engleanheng. Du får den engelen som du har behov for å jobbe med, til å bære rundt halsen. Angel Stones Empowerment, Englestein, grunnlagt av Ole Gabrielsen, grunnleggeren av mange kraftige...
Detaljer
Tilbud
Pages
Product Added to your Cart
x

-------- eller --------

http://www.stensmykker.com/index.aspx?pageid=63958&clear=1/sitemap.aspx?shopkeeper=6856